facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Barnens Gård

"Välkomna till en mysig dag. På Barnens Gård kan du busa och leka i vårt lekland, mysa med gårdens gulliga djur, följa med traktorn i hölssset ut till korna i hagen,måla med sand och mycket mer. När vårt vattenland har öppnat den 6 juni finns det vattenlek och pirr i magen för stora som små. Släng dig i lianen, hoppa på bubblan eller kasta dig ut för någon av våra rutschbanor. Väck busungen i dig på Barnens Gård."
Address: 371 94 Lyckeby, Blekinge Län, Sweden
Phone: 0455 - 155 55
City: Lyckeby
Zip Code: 371 94



related searches: Skara Sommarland, Kreativum, Ölands Djurpark, Eriksberg, Astrid Lindgrens Värld, Busfabriken, Tosselilla
Similar places near
Hasselbergs VVS & Bygg Hasselbergs VVS & Bygg 1 km Vi utför allt inom VVS. Värmepannor av alla slag, badrum, stambyte, husgrunder mm.. V...
Öljersjö Gård Öljersjö Gård 1 km Trendig och smakfull butik som man bara måste besöka när man passerar Karlskrona.
Lyckotallen Gula Huset Lyckeby Lyckotallen Gula Huset Lyckeby 2 km Tunn, bränd och torr kebab som säkert legat i ugnen med pizzan för jag har aldrig var...
Veterankraft Karlskrona Veterankraft Karlskrona 2 km Tyvärr funkade det inte. Fel personal till jobbet som skulle utföras . Inte bra alls ...
Afvelsgärde inackorderingsstall Afvelsgärde inackorderingsstall 3 km Afvelsgärde inackorderingsstall är ett centralt beläget stall precis intill Karlskron...
Lyckeby Lyckeby 3 km Lyckeby is a village in Karlskrona Municipality, Blekinge County, in southeastern Sw...
Reviews
Jaha ja… då önskar jag att jag kan vara liten igen. Så mycket att se å göra. Djur, lek å bad. Ungarna var helt lyriska! Så kul ställe. Synd att vi inte kom tidigare då vi hann med allt.
Nu var vi där en dag med trist väder och lite folk så allting fungerade bra och ingen trängsel. Hoppborgarna var blöta hela dagen då det regnade innan öppning så de skippade vi. 9-åringen hade roligt i badlandet som var favoriten för denne. 1-åringen fick åka bilar och klappa djur. Litet ställe men trots det spenderade vi hela dagen där utan att någon var uttråkad, mest bad då förstås. Maten var bra då man fick plocka på sig tillbehören till hamburgare/kebab etc själv i salladsbuffén, olika såser och annat gott Trevlig personal men få toaletter.
Rolig utflykt för hela familjen! Vi köpte en all inclusive biljett till samtliga där det ingick mat och dryck samt en glass under vistelsen. Kan rekommendera för barnfamiljer inom alla åldrar. Trevligt badställe dessutom!
Tycker det är ett rätt bra ställe. Ganska litet. Inte för mycket folk. Kunde kanske fräscha till grejerna lite. Men barnen gillar det.
"Oj, vad litet..." var första spontana tanken när vi kom dit. Det visade sig vara det vinnande konceptet. Lugnt tempo hela tiden, vi slapp den där hysteriska känslan som ofta är på liknande ställen, där alla trängs och ljud och intryck är extrema så barn efter barn bryter ihop. Här gick det istället i rofyllt tempo och aktiviteterna som erbjöds kändes genomtänkta och passade verkligen barn i alla åldrar. Stor bonus för att man tänkt till kring maten och låter gästerna själva komponera sin måltid. Perfekt för den med selektiva ätare i sällskapet! Vi kom vid 11 och åkte hem när det stängde vid 19. Barnen hade lätt kunnat stanna längre. De hade roligt hela tiden! Just att det var så litet gjorde också att man inte kände sig så orolig om ett barn försvann ur sikte för en stund. Det gick lätt att hitta varandra igen. Vi kommer definitivt besöka gården fler gånger!
Äventyr för hela familjen. Vattnet i poolerna är lite kyligt men min 7-åring älskade hela upplevelsen.
Vi har åkt hit i många år. Fantastiskt ställe för familjer med mindre barn. Litet, lugnt, trevligt och rimliga priser. Ett stort plus har för oss har alltid varit att det till skillnad från andra vattenparker faktiskt haft uppvärmt vatten och våra barn kan bada de är väldigt varmblodiga. Tyvärr verkar de ha sällat sig till de andra, vattnet var iskallt iår.
Målgruppen är barn och målgruppen blir garanterat nöjd. Det finns massor med roliga saker att göra. Köra traktor och lastbil på den stora öppna banan tyckte barnen var roligt. Trist att batterierna i många fordon var så dåliga att de var slutkörda redan efter lunch. Hoppborgarna och studsmattorna var även de väldigt populära. Sedan fanns det många andra roliga saker att leka med. Vad som däremot inte var roligt var den oerhört orutinerade och otrevliga personalen. Vi förstår att sommarjobbande ungdomar inte kan vara lika rutinerade som mer erfarna anställda. Men det finns ingen ursäkt i världen för att vara otrevlig mot kunderna. Otrevligheterna började redan vid entrén. Har ni bokat frågade tjejen. Nej, enligt er webbplats går det inte att boka svarade vi. Då kommer ni inte in fick vi kastat tillbaka i ansiktet. En halv minut senare visar vi texten på Barnens Gårds webbplats som säger att det inte går att boka. Appen är knäpp ibland blir svaret. Inte ens en ursäkt, bara ett oförskämt beteende mot en barnfamilj som ägnat de senaste timmarna i bilen för att besöka Barnens Gård. Samma ruttna kundbemötande upprepas sedan vid entrén till vattenlandet. På grund av corona har de delat upp besökarna i två grupper, den första 10-15 och den andra 15-19. Men trots att den första gruppen har bästa tiden på dagen och en timme mer tid dessutom så klarar personalen inte av att tömma området i tid så andra gruppen får bada. En halvtimme för sent får det hundratal väntande som köat sedan en dryg timme komma in på området. Lagom till solen försvinner bakom molnen och det börjar kännas som... kväll. Varför inte dela dagen 10-13, 13-16 och sen fritt för alla som är kvar istället? Nu fick våra barn knappt bada, dessutom var rutschkanorna avstängda. Varför då liksom? Barnens Gård skulle kunna vara bästa platsen på jorden för leksugna barn. Men personalens ytterst oproffesionella uppförande gör att vi aldrig kommer återvända. Och vi avråder andra från att besöka Barnens Gård, i varje fall sommaren 2020.
Det var många aktiviteter som var avstängda och sönder när vi var där. Inget hö lass, labyrinten och höghöjdsbanan var ur funktion
Vi hade en fin dag här. Fanns mycket att göra för barnen. Gungor, grävare, rutschkanor, klätterställning mm. Olika djur att klappa och utfodra. Hoppborgar och studsmattor. Badområdet var det som roade mest med rutschkanor. Allt på området passade barnen på 6 och 7 år bra. Man har möjlighet att ha med fika och mat. Man kan också köpa i serveringen. Priset och kvalitet är rimlig och vad man förväntar sig. Området kan behöva fräschas upp lite, men det är helt ok. Vi kommer gärna tillbaks, även om jag kan tycka att inträdet är i övre kanten.
Comment on this business

Directions to Barnens Gård with public transportation


Lindåsvägen 250 meters
120
122
123
2

to add Barnens Gård map to your website;