facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lyckotallen Gula Huset Lyckeby

About

Utan tvivel är man inte riktigt klok -jag tvivlar och som jag tvivlat borde jag vara kollorysansvärt smart.
Hållbarhet Solidaritet Jämlikhet Inkluderade
Jag försöker vara Humanist

Address: Gamla Riksvägen 13, 37160 Lyckeby, Blekinge Län, Sweden
City: Lyckeby
Zip Code: 37160



related searches: Lyckotallen gula huset lyckeby age
Similar places near
Hasselbergs VVS & Bygg Hasselbergs VVS & Bygg 604 meter Vi utför allt inom VVS. Värmepannor av alla slag, badrum, stambyte, husgrunder mm.. V...
Veterankraft Karlskrona Veterankraft Karlskrona 1 km Tyvärr funkade det inte. Fel personal till jobbet som skulle utföras . Inte bra alls ...
Afvelsgärde inackorderingsstall Afvelsgärde inackorderingsstall 1 km Afvelsgärde inackorderingsstall är ett centralt beläget stall precis intill Karlskron...
Barnens Gård Barnens Gård 2 km Jaha ja… då önskar jag att jag kan vara liten igen. Så mycket att se å göra. Djur, le...
Lyckeby Lyckeby 2 km Lyckeby is a village in Karlskrona Municipality, Blekinge County, in southeastern Sw...
Öljersjö Gård Öljersjö Gård 3 km Trendig och smakfull butik som man bara måste besöka när man passerar Karlskrona.
Reviews
Tunn, bränd och torr kebab som säkert legat i ugnen med pizzan för jag har aldrig varit med om nått liknande. Dessutom var den knappt fesjummen. Aldrig mera Pizzahuset!
God kebabtallrik, calzonen var god men liten och åkte ner på 5 minuter. Snabb service, alltid trevlig personal. Trevligt med möjlighet till att kunna sitta ute, städade bord, lugn miljö. Priser är av det normala. Prisvärt, du får det du betalar för. Parkering precis över gatan.
Hört så bra om er. Men blev så besviken idag!! 26/7 Gyrosrullen fanns det knappast nån fyllning i och det som var i verkade kokt. Sladdrig sallad och lök. Såsen fick jag lägga i själv. Hamburgarna var väldigt hårt stekta, dränkta i dressing. De två hamburgarna hade två bottnar och den andra två överdelar. Pizzan var så hårt gräddad att kanterna kunde brytas som knäckebröd. Tur vi hade alternativ mat hemma att äta den dagen. Alltså, pengar i sjön, som jag kunde gjort nåt bättre för!
Sämsta stället jag någonsin varit på. Familjepizzan va så himla liten. De va som en vanlig pizza. De ville ha massa extra för sås och snordyrt, tunn pizza och otrevlig personal. ALDRIG IGEN
Hembeställda och ordentligt försenade pizzor en fredagskväll. En leverantör som meddelar att han står utanför med maten han står givetvis på fel adress. Först 10-15 minuter senare kommer han med kalla pizzor. Pizzahuset ber dagen efter om ursäkt men hänvisar till Foodora, eftersom vi betalat dit. Urkass service, noll känsla för kundrelationer och en leverantör som inte hittar. Kanonställe, verkligen! Hur pizzorna var? Omöjligt att säga eftersom vi inte åt maten. Hade vi velat ha kalla pizzor hade det varit billigare att köpa frysta pizzor och låta dem ligga framme lika länge som vi fick vänta på leveransen. Kändes bra att lämna tillbaka rubbet dagen därpå.
95kr för den minsta gyrosrullen jag någonsin ätit. Överdriver verkligen inte, den var pytteliten. Den hade en kopiös mängd med rödlök och knappt någon gyros överhuvud taget. Såsen fick man hälla på själv så folien gick sönder. Gör dig själv en tjänst och ät inte här!
Halvfulla burkar med sås och pizza sallad riktigt dåligt och sådant som får kunder att direkt gå till andra Pizzerior. Pizza från denna Pizzeria ser inte ut som vanliga Pizzor. Något konstigt med deras kebab kött och andra pizzor. Dem ser torra och tråkiga ut och mindre än vanliga pizzor och snålar med ingredienserna på pizzan.. Ser nästan ut som pizzor man köpt frysta och värmt i en mikro tyvärr. Tror dem tjänat mycket på Fylla Sås Burkarna och Pizza Sallad Burkarna fulla och behålla storleken på burkarna. Försök göra sina pizzor så att det matchar konkurrenternas pizzor för Pizza Husets är inte i närheten lika bra som t.ex Lyckans eller Pizza Specialisten tyvärr. Trevlig personal har dem dock men man kommer ju för maten.
Väntade 50 min på min pizza o beställde utan lök
Tidigare mycket bra pizzeria som tyvärr blivit väldigt mycket sämre. Inte prisvärt.
Beställde kebabpizza men knappt inget kött på, salladsburken knappt halvfylld, detsamma gäller såsen, halvfulla burkar... Blir inga fler beställningar från Pizzahuset som brukade vara ett säkert kort.
Comment on this business

to add Lyckotallen Gula Huset Lyckeby map to your website;