facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for BASTA Urban Italian

About

Italiensk restaurang



"Basta är ett italienskt restaurangkoncept med en modern storstadskänsla som står i korsningen mellan det fantastiska italienska köket och den pulserande staden. Med en industriell miljö, som är inspirerad från perioden när den italienska retro matkulturen växte fram i New York, är målet med Basta att modernisera den svenska pizzerian via dess autentiska format: den världsberömde Napolitanska pizzan. Konceptet kompletteras med ett pastalabb där det dagligen tillverkas färsk pasta likt spaghetteria butikerna i Bologna. Missionen är att servera fantastisk god mat i en urban atmosfär och vara det självklara valet oavsett tillfälle."
Address: Östra Hamngatan 16, 79171 Falun
Phone: +462310030
City: Falun
Zip Code: 79171


Similar places near
Piacetto Lounge Piacetto Lounge 71 meter Gott kaffe i lugn miljö, trevligt att sitta och titta på folk som passerar caféet. In...
Milano Restaurang och Pizzeria Milano Restaurang och Pizzeria 358 meter Okej mat för folk som vill äta skogshuggarmat-lunch. Men toaletten kändes inte så frä...
Reviews
Det får bli fulla ställ på betygen. Riktigt god mat! Jag tog en skaldjurspasta som var riktigt välbalanserad, kollegor tog pizzor som var kanonfint bakade och hade bra crust med fin elasticitet, god tomatsås och lagom toppingar. Efterrätten Black Mamba var sinnessjukt god, dock inte mörk choklad som det såg ut att vara på bilden utan smaken var mer åt mjölkchoklad - det gjorde inget, fruktansvärt bra. Har jag vägarna förbi så blir det ett till besök! Bra service och rimliga priser.
Mysigt och trevligt, fick vänta lite på att få sittplats men populär restaurang vilket märktes. Kunde skämta med personalen, maten var god och den italienska läsken är helt klart värd att dricka istället för alkohol. Lite dyrt men överkomligt, rekommenderar pizza över pastan, men är inte besviken över pastan heller.
Trevlig restaurang med skön atmosfär, god mat och bra service. Den har det man önskar och gör dig inte besviken.Mat: 5/5
Absolut oförsvarligt dålig och i särklass synnerligen oprofessionellt bemötande av personalen. Detta är inte service! 1.20 minuter för att gå en pizza och pasta skylla på köket. Familjen närmast får lämna order trotts att de precis kommit och vi väntat 20 minute och får in sina fyra rätter 30 minuter innan vår beställning. Absolut botten napp!!! Gå inte hit!!! Exempellöst oförskämt bemötande och diskriminerande handlande av ringa tränad personal. Worst in class all all in all around the globe and Falun!
Synnerligen god mat och väldigt trevlig personal och miljö Tillgänglighet för rullstol: Ligger i gatuplan
Bra mat, bra priser och bra service. Vad mer kan man begära? Går snabbt att få maten. Betalade cirka 350:- för pizza, dricka och efterrätt.
Allt var jätte bra förutom att det fanns en gäst som var missnöjd med allt och alla på bordet bredvid oss, Men personalen skötte det bra och det var absolut inte deras fel! Barnvänlighet: Maten var bra för alla i familjen.
Maten smakade helt ok men inget extraordinärt. Vi åt förrätt och varmrätt. -Lång väntetid trots mycket få gäster. -Obehaglig servitör, väldigt intim av sig på ett underligt sätt. -Trångt mellan borden. -Vi bad om att bli satta i en lugn del av restaurangen hade bokat bord, så stod i bokningen, men blev placerade mitt i rummet och sorlet, istället för vid ett bord vid en av väggarna. -Mycket ofräscha toaletter. Kissfläckar på ringen, locket och väggen bakom. -Serveringspersonalen samlades upprepade gånger vid bardisken i en klunga och stod och småpratade med varandra. Vegetariska alternativ: Fanns laktos- ovo vegetariska alternativ några stycken. Tryffelpastan var en av dem.
Det var vällagad och jättegod mat. Fin service av flera servitriser. Mysigt och familjärt. Kan varmt rekommendera denna restaurang. Jag återkommer gärna. Vegetariska alternativ: Det finns flera vegetariska alternativ. Väldigt goda och välsmakande.
Mysig inredning men i övrigt väldigt besviken. Maten två olika pastarätter var i bästa fall ätbar men servicen var katastrofal. Fick gå och säga till kyparen, 30 min efter att vi ätit upp förrätten och hade tomt i glasen, att vi fortfarande väntade på att få beställa varmrätten. Undrade om jag missuppfattat det och köket var stängt då de mest gick runt och städade även om det knappt var halvfullt i restaurangen. Hade gått därifrån om det inte var för att det var en sen sittning och vi var väldigt hungriga. Rekommenderar inte.
Comment on this business

to add BASTA Urban Italian map to your website;