facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Milano Restaurang och Pizzeria

Milano Restaurang och Pizzeria
Address: Bergsskolegränd 8 A, 79130 Falun
Phone: 02310090
City: Falun
Zip Code: 79130



related searches:
Similar places near
Piacetto Lounge Piacetto Lounge 317 meter Gott kaffe i lugn miljö, trevligt att sitta och titta på folk som passerar caféet. In...
BASTA Urban Italian BASTA Urban Italian 358 meter Det får bli fulla ställ på betygen. Riktigt god mat! Jag tog en skaldjurspasta som va...
Reviews
Okej mat för folk som vill äta skogshuggarmat-lunch. Men toaletten kändes inte så fräsch och det var smuts på tallrikarna till salladen.. -Väldigt salt mat. -Tråkig inredning. -Ofräsch toalett. Kändes hela tiden som att vi borde ha gått någon annan stans. Helhetsintrycket kändes tyvärr inte så bra här. Det som var bra är att maten åtminstone var god och att portionen var rejält tilltagen.
Åkte till Falun som turist från Stockholm. Det här stället var magiskt. Fin och lugn atmosfär Måndag kväll, många kreativa val på menyn, bra service, god salladsbar. Pizzan på bilden var kreativ, god, stor, mättade mycket bra och dröp ej av fett som pizzor gör på vissa ställen. Hade jag bott i Falun hade jag återvänt många gånger och jag rekommenderar verkligen det här stället om man har vägarna förbi.
Helt okej, men dyrt för vad man får. Pizzorna är jätte små och tjocka.Mat: 3/5
Alltid lika bra mat och trevlig personal
En helt mycket god pizza! Jag åt en hawaiikebab med gyros utan ananas jaja och den va så otroligt god. Pizzan ligger på topp 3 av alla och då va gyrosen egentligen inte "riktigt" alltså på rulle, god sås. Mycket trevlig personal och mycket fin interiör. Har ätit några gånger nu och är fortfarande nöjd med maten.
Krogen/restaurangen i huset jag bor. Suveräna pizzor och kebab. Deras plankstek 5+ och fredags tacobuffé likaså. Känner mig privilegerad att ha denna service två trappor ner och runt hörnet. Ni är suveräna.Mat: 5/5
Underbar mat trevlig personal och alltid lika fin kvalite på maten. Pizzorna är extra fina och allt är gott. Super bra restaurang!
Bästa pizzan jag har ätit efter Mammas hem pizzaMat: 5/5
God och mycket mat till bra pris trevlig personal i en mysig miljö.
Mycket bra lunch-restaurang med bra husmanskost och pizza/kebab. Lagom stora portioner och det smakar alltid bra. Numera är det ofta fullt då någon skolas elever är här och äter lunch.
Comment on this business

to add Milano Restaurang och Pizzeria map to your website;