facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for BAUHAUS Sverige

BAUHAUS Sverige
"Vi är byggvaruhuset som erbjuder allt du behöver för dina bygg- & renoveringsprojekt. Hos oss kan du köpa allt från virke till ett komplett badrum. Du hittar med andra ord byggmaterial som trall, kakel & klinker, färg, tapeter, maskiner, verktyg, belysning samt golv i form av parkettgolv, laminatgolv och vinylgolv för ditt hem. Vi har också allt det du behöver för att få en fin trädgård med produkter som jord, gödsel, blommor, träd och häckplantor i vårt sortiment.Du kan välja att köpa det du behöver online med hemleverans eller att hämta det i ett av våra varuhus. Om du behöver låna släp kan du göra det gratis i alla varuhus. Om du vill hyra en maskin eller ett verktyg har vi även ett stort sortiment av uthyrningsmaskiner i varuhusen."
Address: Enköpingsvägen 41, 17738 Järfälla
Phone: +46201202030
City: Järfälla
Zip Code: 17738


Opening Hours

Monday: 06:00 - 20:00
Tuesday: 06:00 - 20:00
Wednesday: 06:00 - 20:00
Thursday: 06:00 - 20:00
Friday: 06:00 - 20:00
Saturday: 08:00 - 18:00
Sunday: 08:00 - 18:00


related searches: BAUHAUS öppettider, BAUHAUS logga in, Jula, Bauhaus Växjö, Byggmax, BAUHAUS Göteborg, HORNBACH Göteborg, BAUHAUS fynd
Similar places near
Home & Cook Barkarby Home & Cook Barkarby 679 meter Jättefina saker, varierande priser, går att göra klipp!!
Lexington Company Lexington Company 690 meter Otroligt trevlig och hjälpsam personal.
Stenkilsgränd Stenkilsgränd 823 meter Här kommer vi att berätta om vad som är aktuellt på vår gata, kanske lägga upp någon ...
Mathenas Lövnest Mathenas Lövnest 1 km Detta är en sida för lite skoj skull som handlar om vad som sker i Mathias o Lenas li...
Dahlgrens Place Dahlgrens Place 4 km Mi Casa es su Casa
K-Rauta Sverige K-Rauta Sverige 5 km sämsta servicen någonsin... det tar veckor att lägga en beställning och efter det tar...
Reviews
Jag ville köpa kabelklammer. Jag frågade, var ligger dom av en personal. Hon viste inte var dom ligger, och sa att hon ska ringa. Då gick hon bara bort och sa ingenting. Om två minuter, började hon gå bort till en annan avdelning. Jag började gå efter henne och i slutet andra slutet av affären, frågade jag om vi pratade några minuter sedan. Hon sa nej två gånger!. Då sa jag att jag minns henne. Då frågade jag, varför började du gå bort, sa hon att hon ringde. I slutet förstog jag att på början stog vi 15 meter från var kabelklammer log i elavdelningen, där vi var. Så hon hadde ingen aning var produkterna ligger ---> "ringde någonstans". Det känns att hon ringde ingenstans och bara viste inte var produkterna ligger. Här får du riktigt Barkarby stil kundservice av personal som är mest invandrare. Jag rekommenderar stället absolut inte. Köp dina byggvaror annanstans!
Hej,imorse har vi varit på er affär Bauhaus på Barkarby för att köpa en lampa med tillbehör till badrummet. Eftersom det var lite komplicerad för oss,så fick vi hjälp av er arbetare Kenneth vilken jobbar som säljare på järn avdelning! Han var jätte hjälpsam o hjälpte till oss att välja rätt lampa samt tillbehör! Han var jätte snäll och utan hans hjälp,vi skulle inte kunna köpa det rätta varan! Han i alla fall förtjänar det högsta betygberömför sitt jobb samt beteende! Tack för all hjälp!
När jag handlade i september blev jag uppmanad av kvinnan i kassan att jag behövde uppdatera mina medlemskaps uppgifter. Jag sa att jag vill inte ha några kredit kort när jag såg en summa om kredit 10000 på hennes skärm hon försäkrade mig att jag inte skulle få några kreditkort. Det var precis hon gjorde hon skaffade ett kreditkort utan mitt medgivande. Extremt fult. Jag ringde upp både Bauhaus och deras kortbolag och jag skulle inte få något kreditkort. Det fick jag iallafall….. sjukt dåligt hanterat av personalen, kortföretaget och Bauhaus.
Mardröm! Personal som medvetet gömmer sig för kunderna och är korta i tonen när man ställer en fråga. Även om man lyckas hitta någon som vill ta sig tid att svara på frågor så kan de antingen inte svara eller så går de in på hemsidan och läser högt produktbeskrivningen för en.
Skulle handla nya dörrfoder till två dörrar och åkte till Bauhaus. Hittade vad jag skulle, färdigmålande 12x69 220 långa, åkte hem och mätte, kapade och monterade men döm om min förvåning, det visar sig att det var olika vit färg och det såg man inte förrän man monterat dessa. Åkte till butiken och möttes av nonchalans, det var min uppgift att kontrollera att det var samma vita färg. Tycker att det är varuhusets uppgift att inte blanda olika färgkoder. Nu står jag här och måste måla om alla foder, det var det jag ville slippa, därför jag köpte färdigmålat.
Var in på Bauhaus Järfälla idag skulle titta handfat och blandare m.m.Var mest ute för att titta på utbudet. Träffade en synnerligen kompetent,hjälpsam och trevlig person på vvs avdelningen tror han kallas Bosse.Ett riktigt proffs. Hade tänkt åka vidare till andra ställen för att kolla utbudet men struntade i det och gjorde alla min tänkta inköp på Bauhaus. Man skall vara väldigt rädd om sådan personal! Mats
Blev ombedd att skriva en recention av Bauhaus kundtjänst så här kommer den. Fick problem med en skruvdragare som bara slutade fungera. Var inne i butiken med den och undrade om de tog emot den utan kvitto för reparation mot betalning. Det gick bra försäkrade två säljare mig i butiken. Bara att gå bort till servicedisken så hjälper de dig. Borta hos servicedisken så säger de att det inte går att lämna in den hos dem för reparstion utan kvittot. Trist då jag precis känt att detta var ju bra service. Lyckades hitta kvittot hemma och åkte tillbaka till butiken. Hade läst på bosch hemsida att reparation skulle ta 3-5 dagar innan den skickades tillbaka. Blev rätt förvånad när när personalen tog emot skruvdragaren och säger att det tar 4-6 veckor! Trodde jag hade hört fel, menade det att jag skulle vara utan skruvdragare i upp till en och en halv månad? Det gick så klart inte och köpte en ny skruvdragare att ha så länge. Dåligt för både miljön och min ekonomi. Butiken meddelade också att om det visar sig att felet inte beror på ett fel som inte täcks av garantin så skulle jag få betala själv. Inga konstigheter så klart tänkte jag. Kundtjänst hör av sig efter någon vecka och säger att jag ska betala då produkten är för gammal. Jag svarar då att den inte alls är det då kvittot visar att garantin fortfarande gäller. Får inget svar och påminner igen 11 dagar senare och får inget svar då heller. Två dagar efter påminnelsen får jag ett sms om att produkten är klar att hämta. Hämtar ut den utan att betala något vilket var det rimliga då garatin fortfarande gällde. Så sammanfattningsvis blev resultatet godkänt men inte mer pga lång handläggningstid och rörig hantering.
Stod igår fredag eftermiddag och letade fix och fog och fick frågan om vi ville ha hjälp med någonting. Vi fick precis allt vi behövde och svar på varenda liten fråga vi hade. Eftersom det var så lugnt i butiken hängde han med oss från avdelning till avdelning med lika högklassig hjälp och det hela slutade med en välfylld bagagelucka. Väldigt imponerande! Stort tack till Ante, en riktig supersäljare.
Ikväll var jag och handlade färg till mitt kök , fick underbar hjälp av Patrik på färgavdelningen han var otroligt hjälpsam och visste vad han pratade om.. fick mycket tips och råd på köpet. Det gör att man vill komma tillbaka. Tack för all din hjälp
Grymt trevlig personal. Det var 2 personer som vart grymt hjälpsamma. Om jag kommer ihåg namnen rätt så heter de Jonathan och Monica. De hjälpte mig hitta den vara jag sökte och hjälpte mig även lasta upp den på min vagn. Snabbt och enkelt.
Comment on this business

Directions to BAUHAUS Sverige with public transportation


Säby gård 50 meters
552H
552V
567
590
Flottiljområdet 200 meters
Flottiljområdet (Barkarby) (Järfälla) 210 meters
Ikea Barkarby 210 meters
552H
552V
567
Ikea Barkarby entrén 270 meters

to add BAUHAUS Sverige map to your website;