facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for K-Rauta Sverige

K-Rauta Sverige

About

Byggvaruhus Järfälla, Byggvaruhus Stockholm, K-rauta Järfälla, Byggvaror Stäket

Story

Byggvaruhus Järfälla, Byggvaruhus Stockholm, K-rauta Järfälla, Byggvaror Stäket



"Välkommen in till oss på K-Rauta Järfälla i Stockholm. Du hittar oss precis bredvid McDonalds och 24Storage i Kallhäll. Här har vi ett brett sortiment och en bygghall under tak. Vi ser till att du lyckas med stora som små projekt genom bland annat våra Projektplanerare samt K-rauta för Proffs."
Address: Skarprättarvägen 26, 176 77 Järfälla
Phone: +46858800900
City: Järfälla
Zip Code: 176 77


Opening Hours

Monday: 06:30 - 20:00
Tuesday: 06:30 - 20:00
Wednesday: 06:30 - 20:00
Thursday: 06:30 - 20:00
Friday: 06:30 - 20:00
Saturday: 09:00 - 18:00
Sunday: 09:00 - 18:00


related searches: Byggmax, K-Rauta ved, Jula, K-Rauta öppettider, k-rauta järfälla, k-rauta kungens kurva, Biltema, k-rauta täby
Similar places near
Töjna Grund AB Töjna Grund AB 342 meter Välkommen till Töjna Grund AB vi har över 25 års erfarenhet inom arbete med fukt-, ve...
Oberoende Norwex konsulent Carina Jokinen Oberoende Norwex konsulent Carina Jokinen 5 km Presentation av miljövänliga, kemikaliefria produkter till hemmet från Norwex
BAUHAUS Sverige BAUHAUS Sverige 5 km Jag ville köpa kabelklammer. Jag frågade, var ligger dom av en personal. Hon viste in...
Rusta Rusta 6 km Bra utbud, vettiga priser om man letar. Många varor som inte fanns pris på tyvärr......
Reviews
sämsta servicen någonsin... det tar veckor att lägga en beställning och efter det tar ingen hand om den. killen är alltid på semester och när han inte är det svarar han inte på någon telefon eller mejl. så bara skräpleverantör. slösa inte din tid med dem och gå direkt till Bauhaus.
OK men öppettiderna stämmer inte. De stänger systematiskt grindarna 30 min innan stängningstid. Vill man gå hem tidigare kan man ha kortare öppettider istället för att neka kunder under de tider som det ska vara öppet.
Dit skulle jag aldrig rekommendera. otrevliga, okunniga, omedvetna personal. Sortimentet/utbudet är bra, stora ytor samt rent men vad hjälper det när personalen inte kan nåt om det de säljer? Snälla utbilda er personal, se till att de kan allt om produkterna. Det är så pinsamt att inte behärska något om det man säljer. Nåt viktigt: skydda er kunder som handlar på Internet. Jag hämtade mitt paket utan att någon frågade om legitimationen....löjligt! Hallå det är 2018 om några dagar.
Dåligt ställa ingen bra bemötande dåliga personal aldrig mer k rauta jag rekommenderar inte A G S
Så här ska en riktig byggmarknad vara: brett sortiment med hög kvalitet, överskådligt exponerat och - det viktigaste av allt - snabb, vänlig och kompetent hjälp och service. Bravo K-rauta!
Mark som arbetar på badrums avdelningen är fantastisk! Hjälpte oss att rita vårat badrum förra året, vi hann inte börja förrän nu i år och han hjälpte oss att komplettera ritningarna igen och förbättra vår layout i badrummet, beställde de varor vi behövde på plats och allt var klart på 20 minuter. Fantastisk service!!
Riktigt dåligt! Håller inte vad dem lovar. Ringde in och frågade om de kunde kapa en spånskiva och påpekade att den inte var köpt hos dem vilket skulle gå bra. Väl plats går det inte alls att få skivan kapad eftersom att den inte är köpt hos dem. Om någon från K-rauta, mot alla odds, vill se över sina rutiner och vart man brustit finns samtalet inspelat och kan skickas.
Följde väninna för att hämta ny badrumsinredning. Lockades in i butikens avdelning med julbelysningar av olika slag. Det lyste och glittrade så detta kunde ögonen inte motstå. Inte benen heller för de styrde direkt till deras fina utställning. Så sugen man kan bli. Handlade inget eftersom jag redan har fullt i mina gömmor. Men när något av det gamla går sönder så vet jag vart jag ska åka för att köpa nytt. K-Rauta!
Personalen på K-Rauta i Stäket är alltid vänlig och hjälpsam. Om personen mot förmodan inte kan svara på en fråga får en hjälp av en annan kollega som kan. Känslan i butiken är att personalen trivs med att arbeta där, vilket säkert bidrar till den trevliga stämningen. Förövrigt bra sortiment till rimliga priser, men servicen är verkligen topp!
Fantastisk anläggning som har allt från start till klart! En otrolig bredd i sortimentet, mycket bra och trevlig personal med erfarenhet och kunskap!
Comment on this business

to add K-Rauta Sverige map to your website;