facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Begravningsbyrån Lejonet

Begravningsbyrån Lejonet

About

Begravningsbyrån Lejonet i Höör arbetar utifrån ett anhörigperspektiv där vi tillsammans utformar en begravningshögtid som blir ett minne för livet.



"Begravningsbyrån Lejonet är Er personliga begravningsbyrå i Höör, Hörby och Eslöv med omnejd.Med omtanke och engagemang värdesätter vi det personliga mötet och erbjuder vägledning före,under och efter begravningen.Jour dygnet runt.Vi hjälper även till med gravsten samt har samarbete med en jurist som hjälper till med bouppteckningar och upprättandet av testamenten.Begravningsbyrå vid Höör station. Samarbetar med Lina på Blomsterverkstan i Höör."
Address: Järnvägsgatan 14, 243 30 Höör
Phone: 0702-640 774
City: Höör
Zip Code: 243 30



related searches: Dödsannonser Höör, Avlidna Höörs församling, Begravningsbyrå Höör, Skånska Dagbladet Höör dödsannonser, Skånska Dagbladet dödsannons, Söka avlidna personer i Sverige, Fenix begravning minnessida, Nyheter Höör
Similar places near
Höörs Begravningsbyrå Höörs Begravningsbyrå 570 meter Om jag kunnat ge fler stjärnor så hade jag gjort det. Tack Benny
Reviews
Om jag kunnat ge fler stjärnor så hade jag gjort det. Tack Benny
Fantastiskt bemötande o otroligt fin hjälp med allt inför, under och efter begravningen Verkligen jättetacksam för all din hjälp, tips o råd.
Ett stort TACK till Benny för att du gjorde allt så fint och proffsigt! Kan verkligen rekommendera Lejonet! Ann-Charlott Svensson
Vi rekommenderar varmt Benny Engqvist på Begravningsbyrån Lejonet i Höör helt underbart, proffsigt och fint bemötande på alla sätt och vis.
En liten begravningsbyrå med stort hjärta. Personligt och proffsigt agerande till en rimlig kostnad. TACK Benny!
Comment on this business

to add Begravningsbyrån Lejonet map to your website;