facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Höörs Begravningsbyrå

Höörs Begravningsbyrå

About

Välkommen till Höörs Begravningsbyrå
Nästan mitt i Höör, på Norra Torggatan 13, finns Höörs Begravningsbyrå som har funnits sedan 1912. Samma engagemang och omsorg präglar byrån nu som då.



"Begravningsbyrån Lejonet är Er personliga begravningsbyrå i Höör, Hörby och Eslöv med omnejd.Med omtanke och engagemang värdesätter vi det personliga mötet och erbjuder vägledning före,under och efter begravningen.Jour dygnet runt.Vi hjälper även till med gravsten samt har samarbete med en jurist som hjälper till med bouppteckningar och upprättandet av testamenten.Begravningsbyrå vid Höör station. Samarbetar med Lina på Blomsterverkstan i Höör."
Address: Norra Torggatan 13, 243 31 Höör
Phone: 0413-201 18
City: Höör
Zip Code: 243 31



related searches: Skånska Dagbladet
Similar places near
Begravningsbyrån Lejonet Begravningsbyrån Lejonet 570 meter Om jag kunnat ge fler stjärnor så hade jag gjort det. Tack Benny
Reviews
Om jag kunnat ge fler stjärnor så hade jag gjort det. Tack Benny
Fantastiskt bemötande o otroligt fin hjälp med allt inför, under och efter begravningen Verkligen jättetacksam för all din hjälp, tips o råd.
Ett stort TACK till Benny för att du gjorde allt så fint och proffsigt! Kan verkligen rekommendera Lejonet! Ann-Charlott Svensson
Vi rekommenderar varmt Benny Engqvist på Begravningsbyrån Lejonet i Höör helt underbart, proffsigt och fint bemötande på alla sätt och vis.
En liten begravningsbyrå med stort hjärta. Personligt och proffsigt agerande till en rimlig kostnad. TACK Benny!
Comment on this business

to add Höörs Begravningsbyrå map to your website;