facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Beirut City

Beirut City

About

Beirut City page managed by Radio Sawt Beirut International in Sweden.

Story

Radio Sawt Beirut International is an online Radio broadcasting from different locations around the world.



"År 1920 satt en gammal man i staden Karantina i nordöstra Beirut och experimenterade med olika råvaror. Experimenten blev så välkända att hundratals recept skapades och fördes vidare i generationer, ur detta växte Mezza Beirut, som en kulinarisk bro mellan Libanon och Sverige."
Address: Malmo, 21464 Malmö
City: Malmö
Zip Code: 21464



related searches: Beirut City Live, Beirut language, Beirut population, Is Beirut safe, Beirut country, Beirut City series, Lebanon, Beirut nightlife
Similar places near
Citypolarna Citypolarna 2 km Aktivera dig och dina vänner CityPolarna är en aktivitetssajt som drivs på fritiden ...
World Football World Football 3 km Football, also called association football or soccer, game in which two teams of 11 p...
Reviews
Vilken upplevelse!!! En buffé dukades upp på vårt bord med speciellt goda piroger, ost som långa trådar, röror och sallader. Efterätt kunde man få som take away då vi blev så mätta. Mycket trevligt och speciellt koncept. Prova detta!
Underbar service, supergod mat och bra pris. Jag kommer fler gånger, lovar. Tack för ert tålamod när jag var intresserad och hade frågor om maten, nu har jag lite nya idéer och inspiration för att laga liknande mat hemma. Ha en fortsatt fin sommar.
Super trevligt besök! Vi fick in kalla och varma mezze, bröd, grillat och hur mycket gott som helst inkl gott kaffe/te och typiska kakor/ efterrätt. Vilken höjdare. God mat, mysig lokal och trevlig personal. Bra att veta är att ingen alkohol serveras. Vi kommer igen!:
Testade deras frukost meny. Ganska mycket fast det ser lite ut. Många smårätter att smaka och testa. Rekommenderar att boka bord under helgen..godaste var zaatar tyckte jag. Väldigt värd pengarna för endast 99 kr/person
Otroligt gott mat och personalen var super trevlig och serviceorienterad. Vi fick ett genuint del av Beirut och libanesisk matkultur i Malmö.
Stark rekommenderat till alla, go mat skön stämning återkommer fler gånger..
God mat Ingen meny att välja mellan, lite trist Lite för dyrt
Maten var jättegott, trevligt trevligt personal. Lite dåligt med rengöring av bestick. Rekommenderas. Kommer säkert tillbaka!
Mat, miljö, upplevelse och service - Allt i VÄRLDSKLASS. Mezza Beirut var på vår måste-lista under vårt besök från Stockholm i Malmö. Vi fick till en början ett mindre och trångt bord men trots att det var fullt så ordnade personalen ett bättre bord efter att vi bad om det. Servicen fortsatte sedan under hela vistelsen. Personalen var jättetrevlig och tillmötesgående. Hela konceptet med färdig meny och sättet den serveras på i kombination med interiören ger en upplevelse utöver det vanliga. Maten var på en helt annan nivå. Den godaste libanesiska mat jag ätit i Sverige. Rekommenderar alla ett besök hit.
Fantastisk mat, trevlig personal, fin utsikt och överkomliga priser. Rekommenderas varmt.
Comment on this business

to add Beirut City map to your website;