facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Citypolarna

Citypolarna

About

Aktivera dig och dina vänner

CityPolarna är en aktivitetssajt som drivs på fritiden av Johan Broddfelt, Christian Altenius, Maria Nilsson och Helen Broddfelt.

Story

CityPolarna är till för dig som är aktiv och gärna träffar nya människor. På CityPolarna kan vem som helst gå på valfri aktivitet och träffa nya härliga människor. Det är också fritt fram att lägga upp egna aktiviteter.



"Kalendern är Citypolarnas hjärta. Här lägger medlemmarna upp aktiviteter och bjuder in övriga medlemmar att delta. Du är också välkommen att själv lägga upp en aktivitet om du tycker att utbudet är lite dåligt.Vårt mål är att öka det sociala umgänget i Sverige, vi vet att det som kallas för sociala medier isolerar människor framför datorerna. Vi är den första siten som vill att ni ska spendera så lite tid som möjligt på vår hemsida och så mycket tid som möjligt på att umgås. Att ha ett rikt socialt liv kan vara lika positivt för din hälsa som att sluta röka. Så sitt inte där och läs... hitta en aktivitet i kalendern på citypolarna och häng med oss ut istället!"
Address:
Phone: 070-725 01 67 (Johan)
City: Malmö



related searches: Hitta vänner, Nya Kompisbyrån, Kompis Sverige
Similar places near
World Football World Football 1 km Football, also called association football or soccer, game in which two teams of 11 p...
Beirut City Beirut City 2 km Vilken upplevelse!!! En buffé dukades upp på vårt bord med speciellt goda piroger, os...
Comment on this business

to add Citypolarna map to your website;