facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bella Napoli

Address: Viskastigen 25, 432 67 Veddige
Phone: 0340 38 660
City: Veddige
Zip Code: 432 67



related searches: Bella Napoli meny
Similar places near
Deromes Pizzeria Deromes Pizzeria 3 km Helt okej pizzeria men pizzorna är okryddade och saknar salt samt är det burk champin...
Derome pizzeria Derome pizzeria 4 km Oväntat bra. Ett lite slitet ställe med patina. Det var rent och snyggt, välstädat. S...
Byaregårdens Brygghus Byaregårdens Brygghus 5 km Helt magiskt ställe som ligger lite avsides, men är väl värt en omväg för att komma t...
Reviews
Bra bemötande direkt. Beställde kebabpizza vilken kom efter bara 10 minuter. Kebabköttet dåligt grillat/lagat. Annars helt okej smak. Bra styrka i den starka kebabsåsen. Personal sjyst då dom bjöd på dricka. Servering fräsch men gammal. Over all helt okej. Inte den bästa kebabpizzan i kommunen.
Vill du ha en god och välbakad äkta pizza eller en läcker grönsakssallad? Då hittar du den på Bella Napoli.
Stannade till med min son och vi åt hamburgartallrik barn + kebab i pitabröd. Jag som åt pitan blev väldigt nöjd! Mycket god och den var jättestor. Valde stark sås och den var likaså väldigt god. Sonen var också nöjd med sin hamburgare. Återkommer mer än gärna!
goda pizzor men lite slitet hak. lite förvånad då den som kom 10 minuter efter mig och beställde efter mig fick sina pizzor före mig på en söndag kväll. gott om parkeringar och nära till andra butiker. trevlig personal.
Väldigt givmild med ingredienserna och lyssnar verkligen på när man skickar medelanden. Jag har ätet på väldigt många ställen i mitt liv med denna pizzerian är den som når till italien trevliga och om vi säger att ni vill ha mat för pengarna så är denna pizzerian för dig! : Jag orkade inte äta upp min rulle.... och jag är en stor kille på typ 150 kg. Vanligt vis köper jag två på andra pizzerior men aldrig mer !
Bakar och säljer okej pizzor för upphämtning, restaurang och pub står mest tomt, känns som att det är uppvärmd mat utan riktig finess. Har aldrig försök mig på att äta lunch här dock.
Jag åt pizza med några kompis och vi blev anklagade för att ha tagit flera drickor än vad vi betalat för, vilket inte var sant och vi förklarade det för personalen. Efter detta betedde dom sig också väldigt otrevlig.
Väldigt goda pizzor . Önskade lite mer fyllning på de
Vem fan spelar psytrance på en restaurang och till råga på allt så har dom dränkt kebaben i grillkrydda lagrat den i tre månader på en hög med smutstvätt och innan dom har lagt på all topping på pizzan så har dom antagligen torkat sin blöta hund snustorr med de. JAG ÄR INTE NÖJD.
Hm.. rörigt ..du beställer på ena sidan och betalar på en annan när du äter där pizzan var sådär och kycklingdelarna kunde ligga något längre i värmen
Comment on this business

to add Bella Napoli map to your website;