facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Byaregårdens Brygghus

About

Byaregårdens Brygghus är ett hantverksbryggeri som ligger norr om Varberg. Vi bakar stenugnsbakad pizza i Napolitanska anda. Vi brygger starköl, folköl, lättöl & läsk. Vi har även kurser i hembryggning samt provsmakningar & butik på vår gård.

Story

Vi har Pilsner, Lager, Brown Ale, IPA, folköl samt Lättöl och läsk. Till Jul & Påsk har vi säsongsöl.
Vi är stolta över vårt fina "Jästhus" där vi håller våra provningar. Vi har också populära bryggkurser.
Vi har nytt brygghus mitt på gården där du kan se in i bryggeriet.
Vi har gårdsbutik och café
Våra öl finns på Systembolagen i Varberg & Kungsbacka. Där kan du köpa Lager, Pilsner, IPA & Brown Ale och Rököl.



"Hantverksbryggeri med gårdsbutik & napolitansk pizza. Ölprovningar Walk & Taste och bryggkurser.Nyanlagd vingår på 2,5ha."
Address: Byaregårdens Brygghus, Syllinge 18, 43266 Veddige
Phone: +46 (0)705378336
City: Veddige
Zip Code: 43266



related searches: Byaregårdens brygghus age
Similar places near
Derome pizzeria Derome pizzeria 3 km Oväntat bra. Ett lite slitet ställe med patina. Det var rent och snyggt, välstädat. S...
Deromes Pizzeria Deromes Pizzeria 3 km Helt okej pizzeria men pizzorna är okryddade och saknar salt samt är det burk champin...
Bella Napoli Bella Napoli 5 km Bra bemötande direkt. Beställde kebabpizza vilken kom efter bara 10 minuter. Kebabköt...
Viskadalens Gårdsglass Viskadalens Gårdsglass 9 km Godaste glassen jag ätit i sommar. Tog chokladglass och rabarbersorbe och smakerna gi...
Reviews
Helt magiskt ställe som ligger lite avsides, men är väl värt en omväg för att komma till. Fantastiskt goda stenugnsbakade pizzor i en grymt härlig miljö, till den dricker man lokalt producerad öl eller lemonad.
Positivt: Otroligt fint läge med en fantastisk utsikt Fina lokaler in- och utvändigt Fin uteservering Skön stämning Trevlig personal och ägaren var chill och mysig och tillötesgående Mycket goda pizzor, har provat en del napolitanska, bla på 500 grader i Hälleforsnäs, ska prova Lilla Napoli i Falkenberg snart. Byagårdens håller helt klart en hög nivå enligt mig. Godaste Lättöl deras egen jag druckit, vi köpte med oss deras Tropical folköl och Lime och Citron soda, båda var väldigt goda! Negativt: Från att vi kom fram till beställningskön till att vi fick pizzan tog det nästan 2h, vilket är ganska lång tid med två små barn, och som chaufför där man inte kan dricka deras egentillverkade gin i gin och tonic drinkar serverade i honungsburkar. Det var mycket folk när vi kom dock inte fullsatt, så den långa väntetiden kändes något märklig. De har ett serveringssystem där varje sällskap får en pizza i taget som de sedan äter gemensamt för att en stund senare få nästa pizza osv. Detta är såklart en mycket bra idé, men jag undrar om det kan vara en bidragande orsak till den långa väntetiden vi fick utstå. Slutsats: Jag rekommenderar alla att besöka Byaregården, en underbar pärla i den vackra halländska landsbygden.
Goda pizzor med bra smaker och god öl riktigt poppis ställe - långa väntetider
En god Dessert Pizza med kaffe. Bra service och trevlig personal
God dessertpizza och egenbryggd dryck. Trevligt bemötande och mysig miljö.
Sjukt dåligt uppstyrt detta stället. När vi kom fick vi infon att första pizzan kommer om 30min. Efter 50min sa vi till, väntar ytterligare 20min ingen pizza säger då till igen. Vi väntade sammanlagt i 1h 30min på våran första pizza, otroligt dåligt! Kommer aldrig komma tillbaka heller inte rekommendera till någon!
Goda pizzor men rörigt och inte värt att vänta cirka 1 timme innan man kunde beställa och sedan 1 timme för pizzorna. Lite överskattat
Unikt och mysigt ställe där man kan sitta både inne och ute. Den napolitanska pizzan är god med goda ingredienser. Dock något degig så hade den bakats 10 sekunder till så hade den varit perfekt. Ölen som de brygger är välbalanserad och riktigt god. De gör också god läsk. Köp nått från gårdsbutiken innan du lämnar.
Riktigt gemytligt ställe, väl värt en liten utflykt! God öl, pizza och efterrättspizza!
Gör av avstickare och besök denna fantastiska restaurang och bryggeri. Ägarna och personalen är så trevliga och charmiga! Dessutom gör de fantastisk god öl och pizzor.
Comment on this business

to add Byaregårdens Brygghus map to your website;