facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Viskadalens Gårdsglass

Viskadalens Gårdsglass

About

Egentillverkad glass med mjölk och grädde från egna kossor. En härlig upplevelse på landet. Titta på kossor och kalvar. Barnvänligt.

Story

Glassen tillverkas av mjölk och grädde från vår egen gård. Frukt och bär hämtar vi i möjligaste mån ta från lokala producenter. Målet är att tillverka en glass fri från konstgjorda tillsatser av lokala råvaror. Resultatet är en fyllig och krämig glass.

Address: Drared 11b, 43266 Veddige
City: Veddige
Zip Code: 43266


Similar places near
Stättareds 4H-gård & vandrarhem Stättareds 4H-gård & vandrarhem 7 km Fantastiskt ställe! Min dotter älskade det och min lilla son kommer nog också göra de...
Havkärrs Havkärrs 7 km Vi har en småskalig uppfödning av får och linderödsgrisar, gäss, höns m.m. Djuren har...
Byaregårdens Brygghus Byaregårdens Brygghus 9 km Helt magiskt ställe som ligger lite avsides, men är väl värt en omväg för att komma t...
Reviews
Godaste glassen jag ätit i sommar. Tog chokladglass och rabarbersorbe och smakerna gifte sig verkligen perfekt med varandra. När man fått sin glass sitter man precis bredvid kohagen "där kossorna står och förbereder ny glass." Om man har svårt att sitta och äta glass i lukten av en kohage så kan man även köpa med sig glass hem. De här stället är helt klart värt att åka en lång omväg för att komma till.
Bästa glasstället! Idyllisk miljö, bra priser och brett sortiment av smaker. Att det ligger lite avsides gör ingenting - Viskadalens gårdsglass är definitivt värt att åka till!
Mysigt litet ställe med hemmagjord glass. Rabarberglassen smakade tyvärr inte så mycket rabarber men var god ändå. Saltkolaglassen är en av de godaste jag någonsin har ätit. Efteråt gick vi runt och tittade lite på kor och kalvar.
Mycket trevligt ställe med väldigt god glass. Fick den bästa kola/havssalt jag någonsin ätit här. Värt en omväg!
Trevligt lokal glassbutik med hemlagad glass med mycket krämiga och goda smaker. Ett absolut måste om man befinner sig i närområdet. Stort plus till möjligheten att titta på kossorna.
Är man i krokarna och samtidigt är sugen på glass är det ett väl värt besök. Det är en gård med litet försäljning så om man förväntar sig ett glasscafe likt de inne i stan blir man besviken. Om man däremot tar det för vad det är och skall vara så är det riktigt najs. Och som ett plus finns det en gårdshund som gärna hälsar om man bjuder in den :
Mycket mysig gårdsmiljö och otrolig god glass i olika smaker som alla är väldigt intensiva och äkta! Själva butiken är ganska så liten och trång, så den kan inte räknas som tillgänglighetsanpassad. Priserna är något högre, men det är ändå prisvärda med tanke på äktheten, hantverket och den goda smaken. Viskadalens Gårdsglass välkomnar också assistanshundar och deras förare. Ett ställe som jag varmt rekommenderar att ta sig en svalkande paus på heta och soliga sommardagar!
I princip godaste glassen jag ätit. Fantastisk glass och mycket trevlig omgivning. Möjlighet att gå in i ladugården och titta på djuren och kalvar. Värt en extra omväg.
Vilken hemlig liten guldgruva. Grymt god glass. Har inte alltid alla smaker. Första gången fick jag en grym gräddglass citron. Den fanns inte att få 4 dagar senare..
Fantastiskt miljö, riktigt fint och hyfsat god glass. Barnen älskade miljön och att kunna hälsa på alla kossor.
Comment on this business

to add Viskadalens Gårdsglass map to your website;