facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Stättareds 4H-gård & vandrarhem

Stättareds 4H-gård & vandrarhem

About

Alltid öppet för besök på 4H-gården. Caféet har helgöppet kl 11–15 under perioden 25 augusti t o m 30 september.

Story

Stättareds friluftsområde ligger i Frillesås vid Stora Hornsjön, vid gränsen mot Horred och Veddige. Här finns vandrarhem, 4H-gård med lantrasdjur, vandringsleder samt möjlighet till fiske i Stora Hornsjön och Lillesjö.

Gården är öppen alla dagar om året och du är välkommen att njuta av omgivningarna och hälsa på djuren! Du är alltså välkommen att på egen hand kika på djuren i ladugården och våra olika hagar och hägn även när gården är obemannad. Gårdscaféet har säsongsöppet. Läs på hemsidan.

Parkeringsavgift inom friluftsområdet
Sedan maj 2013 kostar det 20 kr för 12 timmars parkering inom Stättareds friluftsområde. Istället för en allmän entréavgift har vi valt detta sätt att få in pengar till att bedriva verksamheten på Stättared. Vid större evenemang är parkeringsavgiften 40 kr. Avgiften går oavkortat till Stättareds 4H-klubb.

Det finns en parkeringsautomat på området. Den står vid elskåpet och lampan på stora parkeringen. Betalning sker endast med mynt. Växling till mynt kan ske i caféet eller av Stättareds personal. Automaten töms på pengar varje kväll.

Address: Stättaredsvägen 438, 43266 Veddige
Phone: 4634030003
City: Veddige
Zip Code: 43266


Similar places near
Viskadalens Gårdsglass Viskadalens Gårdsglass 7 km Godaste glassen jag ätit i sommar. Tog chokladglass och rabarbersorbe och smakerna gi...
Edwins Fond Edwins Fond 8 km Edwins Fond är en insamlingsstiftelse som arbetar för att hjälpa familjer med förstån...
Havkärrs Havkärrs 14 km Vi har en småskalig uppfödning av får och linderödsgrisar, gäss, höns m.m. Djuren har...
Reviews
Fantastiskt ställe! Min dotter älskade det och min lilla son kommer nog också göra det när han blir större Promenadmöjligheter: Lantlig miljö och skogar
Bra plats för avkoppling bra personal många djur fin naturTjänst: 2/5
Väldigt mysig 4H-gård som vi besökt många gånger. Fina och väl omhändertagna djur och vill minnas att de hade goda våfflor.Tjänst: 3/5
En fantastisk, spännande, rolig och mysig upplevelse för barnen! Klart värt ett eller flera besök!
Väldigt trevlig tillställning o bra anordnatTjänst: 5/5
Underbart ställe för barnen. Ponnyridning för 30 kr. Doris djuräventyr kl. 14 tog 45 minuter och kostade 40 kr per person. Det var riktigt prisvärt och superkul tyckte jag och min 5-åring, man fick vara med och mata och klappa djuren. Djuren var stora Linderödssvin, får, getter, hästar, kaniner och höns.
Fint lantligt, gård med inhemska djur raser. Fika och evenemang enligt kalender.
Fin gård med en hel del djur
Väldigt mysigt och fina omgivningar. Man kunde köpa ved på plats för att göra upp eld till korvgrillning
Mysigt vandrarhem i lantlig miljö med naturen och massor av lantdjur utanför. Just nu bara vi som bor i ett 3 bädd rum med. Med fint välutrustad kök och med tv rum och matsal. Lite kyligt men värmen kom igång snabbt i rummet och finns filtar.
Comment on this business

to add Stättareds 4H-gård & vandrarhem map to your website;