facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bergåsalivs

"PostNords postombud riktar sig till såväl privatkunder som direktbetalande företagskunder och finns på cirka 1 600 ställen i landet. Våra postombud finns hos bland annat landets största dagligvarubutiker. Där kan du köpa frimärken och PostNords förpackningar, lämna in dina brev och paket upp till 20 kg, samt hämta ut brev och paket skickade till dig. Med generösa öppettider och stor tillgänglighet vill vi säkerställa smidiga logistiklösningar och högkvalitativ postservice för både privat- och företagskunder. Välkomna till PostNord"
Address: Sunnavägen 99, 37141 Karlskrona
Phone: 076-933 19 69
City: Karlskrona
Zip Code: 37141


Opening Hours

Monday: 08:00 - 22:00
Tuesday: 08:00 - 22:00
Wednesday: 08:00 - 22:00
Thursday: 08:00 - 22:00
Friday: 08:00 - 22:00
Saturday: 08:00 - 22:00
Sunday: 08:00 - 22:00

Similar places near
Surdegsbagarna Surdegsbagarna 685 meter Ett Bageri med anrika recepttraditioner sedan 30- talet i en modern tillverkning på e...
Blekinge Bi och Honung Blekinge Bi och Honung 1 km ”Pappa, jag vill ha bin som gör honung” Melvin 7 år. Med hållbarhet och kvalitet i f...
Sedra Livs Sedra Livs 2 km Fina och billiga varor, man hittar väldigt bra grejer till väldigt bra pris.
Hemköp Karlskrona Hemköp Karlskrona 2 km Trevlig butik, lite trångt på sina ställen!
Wiktor Olssons Kött & Chark Karlskrona Wiktor Olssons Kött & Chark Karlskrona 2 km Kunnig personal, trevligt bemötande, rent och snyggt och hög kvalitet.
Ica Supermarket Cityhallen Karlskrona Ica Supermarket Cityhallen Karlskrona 3 km Min dotter var och köpte vatten till mej! jag var och fixade naglarna!
Reviews
När jag kom in här luktade det något fruktansvärt. Vidare märkte jag att många av varorna redan gått ut, vissa varor var t.o.m mer än ett år gamla. De har inte klurat ut hur de ska sköta posten och butiken under samma tak. Verkar alltid vara diskussioner om kösystemet, då det inte framgår tydligt hur de vill ha det. Personalen är inte så serviceinriktade, saknar kännedom om hur man beter sig och hur man bemöter kunder i Sverige.
Skulle lägga noll stjärnor ifall det gick! Var där för att hämta ut ett paket från UPS som var klar för att hämtas ut. Den otrevliga mannen som stod där sa att jag ska komma tillbaka imorgon för han inte orkade registrera att jag hämtade ut den. Kunde själv se mitt paket stå där men han vägrade. Frågade varför men han ville inte förklara utan blev arg och började hota mig och försökte slänga ut mig! Tog direkt kontakt med UPS som ska anmäla händelsen och hämta upp mina paket åt mig! Helt oacceptabelt beteende! Alla som råkar ut för detta anmäl dom till UPS så dom blir av med kontraktet!
Jätte jätte dåligt KOSTAR MER ÄN VAR DET STÅR
Otroligt oproffsigt ställe, tar lång tid innan någon kommer och hjälper till för att hämta ett paket och det luktar mycket illa. Ibland pratar de i telefon medan man hämtar paketet, ibland pratar de högljutt mellan varandra istället för at faktiskt gå och hämta paketet. Struntar i hur långt jag får åka för att hämta ett paket bara jag slipper detta ställe. Riktigt dålig service och sjabbig butik, undvik att behöva sätta foten här!
Bemötandet och lokalen är verkligen ingen höjdare. Det kan dock säljas en del spännande utländska varor som du skulle ha svårt att hitta någon annan stans.
Jag står här nu kl 08.44 och affären som skulle öppna kl.08 har stängt. Tummen ner.
Skulle sätta 0 om jag kunde. Säljer utgångna varor och har alltid haft ett otrevligt bemötande samt problem vid paket upphämtning.
Ibland råkar paketen komma hit, och det är alltid samma visa. Trots att man är först i kön och visar upp sitt sändningsnummer så tar det ungefär 5-10 minuter innan man får se paketet. Verkar nästan som att personalen går bakom hörnet och rullar tummarna en stund. Logistiskt sett väldigt dåligt skött. Förstår inte hur de får sköta en sån samhällsviktig tjänst.
Tvivelaktig verksamhet som behöver granskas.
Under all kritik. Bergåsa livs fungerar även som ombud att lämna ut paket. Skickade ett paket som de inte registrerade in utan någon av personalen gav ut till en helt annan person än som stod på paketet. Kontaktade schenker och det ser ut som att det inte är första gången det händer. Skulle aldrig använda dem som ombud!!!
Comment on this business

Directions to Bergåsalivs with public transportation


Bergåsa centrum 30 meters
1
Bergåsa station 60 meters
1132
120
122
123
150
154
172
2
3
4
5
500
6
600
8
9
99
Krösatåg
Öresundståg
Kyrkogården 70 meters
8
9
Bergåsa station 80 meters
500
Bergåsa station 80 meters
Krösatåg

to add Bergåsalivs map to your website;