facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Surdegsbagarna

About

Ett Bageri med anrika recepttraditioner sedan 30- talet i en modern tillverkning på ekologiskt mjöl och närproducerade råvaror

Story

Ett Bageri med Café med anrika recepttraditioner sedan 30- talet i en modern tillverkning på ekologiskt mjöl och närproducerade råvaror. Ett bageri som levererar bröd vilka bakas med surdeg som långjäser i flera timmar innan de åker in i ugnen.

Vårt Bageri kommer att kravcertifieras vilket betyder att många av våra produkter vi erbjuder är Kravmärkta eller Ekologiska. Det betyder också att vi jobbar aktivt med att värna om vår miljö och en hållbar utveckling. Vi vill ge dig som kund en ärligare och tryggare matupplevelse. Vi vill kunna ge våra kunder ett riktigt matbröd med hög kvalitet till ett bra pris på det dagliga bröd som är en viktig del i vår kost.

I vårt lilla café kan man avnjuta brödlunch med en god kopp kaffe. Ni kan även få med Er kvalitetssmörgåsar gjorda på Ert favoritbröd vilka vi gör under tiden Ni väntar.

Som återförsäljare ska Ni kunna erbjuda dessa kvalitetsbröd i din butik och de ska vara en naturlig del av Ert sortiment av produkter inom hållbar utveckling.

En begränsad försäljning av närproducerade produkter kommer också att finnas i Caféet så som, fruktmust, marmelader, honung, ostar, korv, skinka, grönsaker, frukt mm.


Address: Annebovägen 2A, 371 41 Karlskrona
City: Karlskrona
Zip Code: 371 41



related searches: Surdegsbagarna jast
Similar places near
Bergåsalivs Bergåsalivs 685 meter När jag kom in här luktade det något fruktansvärt. Vidare märkte jag att många av var...
Blekinge Bi och Honung Blekinge Bi och Honung 2 km ”Pappa, jag vill ha bin som gör honung” Melvin 7 år. Med hållbarhet och kvalitet i f...
Subway Subway 3 km Köpte en spicy italian med meny. Mycket trevlig service och sjukt snygg macka. Det en...
Hemköp Karlskrona Hemköp Karlskrona 3 km Trevlig butik, lite trångt på sina ställen!
Wiktor Olssons Kött & Chark Karlskrona Wiktor Olssons Kött & Chark Karlskrona 3 km Kunnig personal, trevligt bemötande, rent och snyggt och hög kvalitet.
Nya Skafferiet Nya Skafferiet 3 km Karlskronas bästa risotto serveras här
Ica Supermarket Cityhallen Karlskrona Ica Supermarket Cityhallen Karlskrona 3 km Min dotter var och köpte vatten till mej! jag var och fixade naglarna!
Comment on this business

to add Surdegsbagarna map to your website;