facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for BestEl

BestEl

Story

BestEl är en elleverantör med stark lokal förankring i Västra Götaland. Företaget bildades år 2000 av tre ekonomiska föreningar inom elnätsbranschen: Bjärke Energi, Vara Energi och Västra Orusts Energitjänst. Vi levererar el från 100% förnybara energikällor till 18 000 konsumenter . Till en början verkade vi främst lokalt på våra stationeringsorter då vår grundtanke är att tillsammans med våra kunder verka inom och arbeta för att bevara den lokala prägeln. Efterhand har fler och fler upptäckt fördelarna med BestEl som elleverantör. Att vi ständigt växer gör att vi hela tiden behöver hålla fokus och ha framåtanda. Idag har vi kunder från Haparanda i norr till Ystad i söder.

Våra kontor hittar du på:
Energigatan 3, 441 74 Sollebrunn
Torsgatan 16, 534 21 Vara
Glimsåsvägen 3, 474 21 Ellös

Address: Alingsås (commune)
City: Alingsås



related searches: Bestel definition, Bestel company, Bestel in english, Bestel meaning, Bestel meaning in english
Similar places near
ELWAB ELWAB 20 km Bra service, bättre personal, utmärkt strömföring. :D
Alingsås Energi Alingsås Energi 21 km Aldrig haft problem & har jag några frågor så är det alltid lätt att få tag på ku...
Reviews
Bästa elbolaget! Är så nöjd bytte både hemma och för mitt företag. Seriösa, svarar alltid snabbt i telefonen och jag sparar pengar. Lite mindre bolag men som för den delen inte ger sämre support utan bättre.
Supertrevliga. Jag fick El o har varit kund sen dess. Det är samma el alla säljer från samma marknad, skillnaden är liten. Priserna ändras ju hela tiden. O lita inte på diverse försäljare från olika bolag, dom kommer ofta med felaktiga uppgifter. Förstklassig service från bestel! Känns skönt att vara kund där o inte behöva oroa sig.
Är mycket nöjd med BestEl. Deras prisnivå och service är bra. Har inget att klaga på. Isåfall hade jag bytt el-bolag.
Haft detta bolag i över 10 år. Känner inte igen den kritik som framförs av vissa. Har behandlats med både värdighet och fin personlig service till mycket bra pris på elmarknaden. En extra stor eloge till fru Svensson i Ellös
Oseriösa ocker bolag. Ni borde skämmas med att ta så höga avgifter, finns ingen anledning. Ni tjänar redan enorma summor. Girigt är det men karma finns, tro inget annat.
Ockerpriser och de bryr sig inte ett dugg!
Sveriges i särklass dyraste elbolag genom tiderna! Ägarna jublar och anställda får feta bonusar. De gottar sig av sina ocker priser och ändå önskar de mer betalt av sina kunder. Girigheten har inga gränser. Ni borde skämmas.
Comment on this business

to add BestEl map to your website;