facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bhua Thai

"Bhua Thai är en genuin thailändsk restaurang där atmosfären genomsyras av den thailändska gästvänligheten och dofterna från det traditionella köket.Upplev den Thailändska maten som den smakar i Thailand i vår restaurang.Här lagas maten på färska råvaror från Sydostasien, av erfaren kock som vet hur man lockar fram de bästa smakerna. Alla rätter lagas nya vid beställning.Vårt mål är att servera Malmös bästa Thaimat och att kunden känner att det smakar precis som det gör I Thailand.Vi har även en take away alternativ för dig som vill att det skall gå snabbt.Finns det särskilda önskemål gör vi vår allra bästa för att tillgodose dem.Ni hittar oss på: Linnégatan 24, Limhamn. Ni kan även ringa till oss: 040 - 163 164.Välkomna!"
Address: Linnégatan 24 , Malmö 216 14, M, SE
Phone: +46 40 16 31 64
City: Malmö
Zip Code: 216 14


Opening Hours

Tuesday: 11:00-21:00
Wednesday: 11:00-21:00
Thursday: 11:00-21:00
Friday: 11:00-21:00
Saturday: 16:00-21:00
Sunday: 16:00-21:00


related searches: Bua Thai menu, Saigon Limhamn
Similar places near
Thai Thai Thai Thai 5 km
Thai-Box Thai-Box 5 km Maten lagas efter beställning vilket känns fräsht, men måste säga att maten tappat i ...
Tamnack Thai Tamnack Thai 5 km Nudlarna hade väldigt konstig smak, kycklingen va snustorr. Och grytan med potatis va...
Thap Thim Thap Thim 5 km Vi beställde Yam Thalei och Khao Pad. Detta är nog det bästa Thai stället i Malmö uta...
Khao Thai Take Away Khao Thai Take Away 5 km Vet inte om de bytt kock eller vad men maten smakade nästan ingenting. Provat ringa d...
Krua Thai Krua Thai 5 km Älskar Krua Thai på alla sätt! Har ätit här fler gånger än jag kan räkna, både server...
soi 29 soi 29 5 km Inte helt i min smak av inredning. Maten tycker jag är medel och inte värt pengarna. ...
Zen Thai By Dockan Zen Thai By Dockan 5 km Dålig service, ingen sallad, orent och ostädade toaletter. Smutsiga och otorkade bord...
Woki Woki 5 km Fin inredning, trevligt bemötande, fick hjälp med mina allergier. Snabb och god mat. ...
Lanna Thai Bistro Lanna Thai Bistro 5 km Fantastiskt god mat! Många veganska alternativ. Testade deras Papea Tod thailändska ...
Vieng Thai Vieng Thai 6 km Mycket trevlig personal Mycket goda pizzor till billiga priser
Wokoholic Wokoholic 6 km Har alltid gillat deras mat, görs på beställning kanske därför det oftast tar lång ti...
Korrapong Korrapong 6 km Trevlig service, fräsch lokal med modernt snitt och väldigt god vällagad mat. En nu E...
Reviews
Trevligt ställe för hämt-Thai. Det finns några sittplatser, men stället är designat för att hämta. Ibland lite klurigt att parkera. Men vår favorit för att hämta Thai i Limhamn. Rejäla portioner. Fräscht o gott. Ibland lite språkförbistringar när du ringer in din beställning - framförallt om du vill ha någon komplettering jämfört med standardversionen. Våra favoriter är #12, 13 o 14 Khao Pad, Khao Pad Kra-paow samt Pad Thai . Trevlig personal. 230414: Fortfarande bra, fast har tappat lite i fräschör/kvalitet. Riskerar halka ner ett snäpp i betyg. Vegetariska alternativ: De flesta rätterna går att få vegetariska.
Har inte ätit en god pad thai på länge. Förväntningarna var höga då betyget på stället är högt! Tyvärr blev man besviken. En stor hög med nudlar där man bör ha examen i arkeologi för att hitta godsakerna. Snålt med tillbehör. Hellre en pytteliten men välbalanserad portion. Så till ankan. Lite torr. Såsen för klen och Snålt med grönsaker. Ris får man ! Vårrullarna var goda och personalen väldigt trevlig.
Jättegod och färsk mat. Över 20 rätter att välja mellan.
Bästa thaimaten i hela Malmöregionen. Ofta lång väntetid på helgerna, men det är värt väntan. Trevlig personal.
Helt klart Malmös bästa thai-ställe för avhämtning!
EDIT: They’re back!! Återigen Malmös bästa thaimat. De har tagit åt sig av kritiken och är tillbaka lika bra som de var från början!! VAD har hänt med detta ställe? Varit stammis i många många år. Personalen var guld maten var OSLAGBAR. Under det senaste året har servicen droppat i botten. Följer inte öppettiderna, tar ej emot beställningar fast köket stänger 40 min senare. De har definitivt börjat ta sina kunder för givet, tyvärr är detta något som märks väldigt tydligt. Detta är så otroligt ledsamt då detta verkligen VAR den absolut bästa thairestaurangen i Malmö. Jag hoppas de tar till sig av kritiken och kommer tillbaka som de en gång var.
Dåligaste servicen jag någonsin varit med om. Beställt denna rätt ett antal gånger och aldrig varit några problem annars därför har jag aldrig vetat om deras fruktansvärda service vid fel. Men nu var det ett problem denna gång med denna rätt, var en sås som var helt smaklös och som vatten, aldrig varit så innan när jag beställt samma rätt. När min man ringer och berättar så säger dom att vi ska lägga maträtten i kylen och komma in med den någon dag så kan vi få en ny?? Säger då att vi kan ta ett kort då jag inte vill ha gamla maträtter flera dagar i kylen, har inte väggarna förbi där ofta, men det räcker inte. Vi ska lägga in en maträtt i kylen som ska stå där i flera dagar och sedan behöva ta med den till dom? Haha, trodde dom skämtade. Då sa vi att då kan ni komma och hämta den nu bor 3 min med bil därifrån och lämna en ny rätt. Det kunde dom verkligen inte utan om vi skulle få en ny rätt skulle vi komma in med den rätten och ha den i kylen tills dess. Haha. Aldrig varit med om så fruktansvärd service. Fruktansvärt. ALDRIG MER!
Jag beställde nr 9 på menyn såsen är underbart god men tofu var stora och klumpiga och ananasen var också stora ojämna bitar och nästan var det roten på ananasen .Potatisen var hård inuti. Inga jordnötter i grytan .Förlåt men det verkar bara som grönsakerna var slängda i grytan
Det finns väldigt lite som man kan anmärka när det gäller maten, det är verkligen fräscht och gott. Senast åt jag nr 13 med kyckling, maten var precis som den beskrevs, väldigt bra bemötande. Det som drar ner betyget är utrymmet, eller snarare bristen på det och en toalett.
Helt ok ”ful”-thai! Slinker ner liksom… Men skulle snarare kostat 70-80 kr än 110 kr med tanke på att det verkligen inte är mer än helt ok. Också - varför så lite ris? EXTREMT små risportioner.
Comment on this business

to add Bhua Thai map to your website;