facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Thai-Box

Address: Södra Förstadsgatan 92 , Malmö 214 20, M, SE
City: Malmö
Zip Code: 214 20



related searches: Muay Thai Frankfurt, Muay Thai boxing, Thai Boxing near me, Muay Thai training, Muay Thai rules, Muay Thai techniques, Thai boxing vs kickboxing, Thai boxing champions
Similar places near
Thai Thai Thai Thai 20 meter
Krua Thai Krua Thai 206 meter Älskar Krua Thai på alla sätt! Har ätit här fler gånger än jag kan räkna, både server...
soi 29 soi 29 371 meter Inte helt i min smak av inredning. Maten tycker jag är medel och inte värt pengarna. ...
Tamnack Thai Tamnack Thai 575 meter Nudlarna hade väldigt konstig smak, kycklingen va snustorr. Och grytan med potatis va...
Lanna Thai Bistro Lanna Thai Bistro 1 km Fantastiskt god mat! Många veganska alternativ. Testade deras Papea Tod thailändska ...
Khao Thai Take Away Khao Thai Take Away 1 km Vet inte om de bytt kock eller vad men maten smakade nästan ingenting. Provat ringa d...
Vieng Thai Vieng Thai 1 km Mycket trevlig personal Mycket goda pizzor till billiga priser
Woki Woki 1 km Fin inredning, trevligt bemötande, fick hjälp med mina allergier. Snabb och god mat. ...
Thap Thim Thap Thim 2 km Vi beställde Yam Thalei och Khao Pad. Detta är nog det bästa Thai stället i Malmö uta...
Wokoholic Wokoholic 2 km Har alltid gillat deras mat, görs på beställning kanske därför det oftast tar lång ti...
Korrapong Korrapong 2 km Trevlig service, fräsch lokal med modernt snitt och väldigt god vällagad mat. En nu E...
Zen Thai By Dockan Zen Thai By Dockan 3 km Dålig service, ingen sallad, orent och ostädade toaletter. Smutsiga och otorkade bord...
Bhua Thai Bhua Thai 5 km Trevligt ställe för hämt-Thai. Det finns några sittplatser, men stället är designat f...
Reviews
Maten lagas efter beställning vilket känns fräsht, men måste säga att maten tappat i smak och upplevelse sedan mitt första besök för ett par år sedan. Går inte att beställa extra tillbehör som stekt ägg, vilket är ett viktig inslag i många thairätter.
Bra lunchmat och bra lunchpris också Det var helt ok
Av fyra beställda rätter två olika så var det inte någon angenäm upplevelse för någon av oss. Pad cashew kyckling var väldigt stark utan att det fanns en notering om detta. Till detta bad vi om nudlar istället för ris och fick mer eller mindre helt vanlig kokt spaghetti. Kycklingbitarna verkade vara överblivna rester som hängde ihop i en smal tråd och det var dessutom väldigt snålt tilltaget. Ananasen var hård och oätbar. De snustorra grillspetten var för hårt stekta och jordnötssåsen smakade absolut ingenting samt konsistensen på denna var precis lika lös som rinnande vatten. Dessutom var Pad cashew dåligt paketerat i läckande folieformar och alla våra rätter låg i en papperspåse?! som gjorde att killen från Foodora hade sås i hela sin transportväska. Aldrig mer! Bara ett omdöme - örk!
Maten var god och fräsch. Tillagas efter beställning. Jordnötsåsen var dock lite för rinnig. Smakade bra men konsistensen var lite som vatten. Kyckling,kött och Tofu smakade perfekt vi beställde tre rätter.
Otrevlig ägare, disträ personal och snåla portioner. Var väldigt gott en gång i tiden men kvaliteten har sjunkit. Måste beställa extra stor var gång men får inte mycket mer mat för det. Ägaren borde läsa resentionerna och agera därefter.
Köper bara takeaway då det inte är det mysigaste stället att äta på. Alltid blivit mycket nöjd med smak och innehåll, trevligt att det lagas på beställning och inte ligger på värme i timmar som på Thai Thai eller Tamnack. Bra möjlighet för de med olika kostpreferenser att äta från samma ställe, ovanligt bland thairestaurangerna som oftast enbart kör rätter med kyckling under luncherna. Känner inte igen det som beskrivs i de dåliga recensionerna alls faktiskt. Snabbt, smidigt, gott och varierat!
Väldigt gott och billigt! Extremt duktig kock som lagar allt på beställning! Portionerna kunde varit större och personalen trevligare, men med tanke på smaken, genuiniteten och kvaliten får den bästa betyg! Går dit regelbundet ska tilläggas!
Söndrig förpackning. Ovarsamt förpackat vilket resulterade i sås som runnit ut i påsen. Maten var inget att hurra för iheller. Under all kritik.
Från toppen till botten på ett par år fast det är samma kock. Bestämde mig för ett år sedan att det var sista gången jag åt där men gav dom en ny chans idag. Idag är det botten botten. Tyvärr. Kycklingen smakar inte kyckling, sönderkokt torr trådigt kött.
God och mättande curry. Det finns både kyckling och tofu alternativ på lunchmenyn55 kr från 11-14. Vatten ingår även och det var iskallt, riktigt bra!
Comment on this business

to add Thai-Box map to your website;