facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Biblioteksutveckling Sörmland

Biblioteksutveckling Sörmland

About

Biblioteksutveckling Sörmland arbetar strategiskt på regional nivå för allas rätt till bibliotek, läsning och litteratur.

En del av Region Sörmland.

Story

Länsbibliotek Sörmland arbetar för att alla barn, unga och vuxna i Sörmland har tillgänglig och likvärdig tillgång till litteratur, information och bibliotek. Vi är den regionala biblioteksverksamheten i Sörmlands län och vi producerar taltidningar.

Vi är en utvecklingsenhet som verkar strategiskt för att främja de sörmländska folkbibliotekens verksamhetsutveckling, samarbete och kvalitet. Den regionala biblioteksverksamheten regleras främst genom bibliotekslagen, den regionala kulturplanen och biblioteksplanen för Landstinget Sörmland.

Vi arbetar utifrån ett handledande förhållningssätt för att stödja och stärka folkbiblioteken i Sörmland utifrån lokala förutsättningar och behov. Arbetet sker i samverkan med länets kommuner, civilsamhället och med aktörer på regional och nationell nivå. Fokus för verksamheten är att arbeta för allas rätt till information, språk och bibliotek.

Vår vision är att vidga vyer, väcka engagemang och göra skillnad i människors liv.

Address: Radermachergatan 16, Eskilstuna
Phone: 016-16 69 08
City: Eskilstuna



related searches: Biblioteksutveckling sörmland wikipedia, Biblioteksutveckling sörmland pdf, Bibliotek Sörmland, Region Sörmland biblioteksplan, Sjukhusbiblioteket nyköping
Similar places near
Eskilstuna stadsbibliotek Eskilstuna stadsbibliotek 11 meter Trevlig cafeteria inne på biblioteket! Jag fikar ofta där
Eskilstuna stadsbibliotek Eskilstuna stadsbibliotek 11 meter Bra ställe att tillbringa tid med dina barn
Eskilstuna stadsbibliotek ung Eskilstuna stadsbibliotek ung 11 meter Bra ställe att tillbringa tid med dina barn
Eskilstuna kommuns Lässatsning Eskilstuna kommuns Lässatsning 11 meter Eskilstuna kommuns Lässatsning är en särskild kommunal satsning riktad till alla barn...
Årby bibliotek Årby bibliotek 1 km Översatt av Google Bra Original Good
Lagersbergs bibliotek Lagersbergs bibliotek 3 km Det finns många användbara böcker inom alla områden för barn.
Alberga närbibliotek - Bullar & böcker Alberga närbibliotek - Bullar & böcker 25 km Mötesplats Alberga - Bullar & böcker. Låna böcker och tidskrifter. Fika. Umgås.
Comment on this business

to add Biblioteksutveckling Sörmland map to your website;