facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Eskilstuna stadsbibliotek ung

Eskilstuna stadsbibliotek ung

About

På Eskilstunas avdelning för barn & unga har vi böcker, rum och aktiviteter för alla åldrar och behov.

Address: Kriebsensgatan 4, 63220 Eskilstuna
Phone: 016-710 51 10
City: Eskilstuna
Zip Code: 63220


Similar places near
Eskilstuna stadsbibliotek Eskilstuna stadsbibliotek 0 meter Bra ställe att tillbringa tid med dina barn
Eskilstuna kommuns Lässatsning Eskilstuna kommuns Lässatsning 0 meter Eskilstuna kommuns Lässatsning är en särskild kommunal satsning riktad till alla barn...
Biblioteksutveckling Sörmland Biblioteksutveckling Sörmland 11 meter Biblioteksutveckling Sörmland arbetar strategiskt på regional nivå för allas rätt til...
Eskilstuna stadsbibliotek Eskilstuna stadsbibliotek 13 meter Trevlig cafeteria inne på biblioteket! Jag fikar ofta där
Årby bibliotek Årby bibliotek 1 km Översatt av Google Bra Original Good
Lagersbergs bibliotek Lagersbergs bibliotek 3 km Det finns många användbara böcker inom alla områden för barn.
Alberga närbibliotek - Bullar & böcker Alberga närbibliotek - Bullar & böcker 25 km Mötesplats Alberga - Bullar & böcker. Låna böcker och tidskrifter. Fika. Umgås.
Reviews
Bra ställe att tillbringa tid med dina barn
Mysigt med bebisbibblan och sång/sagostund.
Skandalöst obegåvade människor som arb. på vuxenavd. de fattar inte ett enda dugg, trögare personer får man söka efter!! De borde ju ha ngt. vettigt betyg om de arb. där men de här kan ju inte ens förstå den enklaste sak o de verkar inte ha ngn. kommunikation sinsemellan!? Fattar inte hur det är möjligt att ha så korkade o ointelligenta människor på ett vuxenbibliotek! Den stackare som verkligen är begåvad o arb. med denna galna samling måste ha ett enormt tålamod, stackars dig!
Min pappa blev riktigt dåligt bemött av en kvinna på vuxenavdelningen. Efter att ha varit inne och försökt låna en bok två gånger som vi visste fanns inne och som vi hade reserverad påstod hon att den inte fanns. Otrevlig och ohjälpsam. Jag skulle dock vilja ge 5 stjärnor till de som jobbar på Barn och Ungdoms avdelningen. Alltid väldigt trevliga och hjälpsamma!!
Dåligt med information. Blev visad till fel sektion. Hittade själv tillslut hyllan med det som jag letade efter. Tyvärr fanns inte den bok som jag letade efter. Från att förr i tiden haft hyllmeter med reperationshandböcker till ni någon ynka meter. Men det är väl tidens trender. Allt finns inte på Google. Ej heller på bibblan. Nu vet jag inte vart jag kan hitta info.
Hemsk barnfientlig plats.
Super trevligt ställe & min 3åriga dotter hitta massa spännande böcker
Ett stort bibliotek i centrala Eskilstuna. Även om jag inte längre besöker biblioteket lika flitigt som förr så vet jag att det går att hitta mycket inom det mesta, även inom något exotiska områden som exempelvis heraldik och faleristik. Besökte biblioteket idag och blev påmind om den trevliga atmosfären som man alltid kunde uppleva här. Trevlig och kunnig personal.
En fantastisk plats, har även ett stort utbud av e-böcker! Njut av den integrerade konsten i lokalen.
Älskar
Comment on this business

to add Eskilstuna stadsbibliotek ung map to your website;