facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bilprovningen

Bilprovningen
"Bilprovningen jobbar för din trafiksäkerhet och en minskad miljöpåverkan sedan 1963. Med 1,4 miljoner besiktade fordon om året och närmare 100 stationer från Skurup till Gällivare är Bilprovningen Sveriges ledande aktör för besiktning av motordrivna fordon. Varmt välkommen på besiktning i Alingsås."
Address: Sävelundsgatan 5, 441 38 Alingsås (commune)
Phone: +46771600600
City: Alingsås
Zip Code: 441 38



related searches:
Similar places near
Putsa AB Putsa AB 729 meter Gör bra jobb när dom är här. Bortsett när en av dom som var här under 2022 lät som ha...
Bevego Bevego 1 km Bevego är ett av Sveriges ledande grossist- och handelsföretag inom byggplåt, teknisk...
Fotograf Marie de Verdier AB Fotograf Marie de Verdier AB 2 km Väldigt trevligt bemötande. Marie är jättehärlig och gör att man trots allt kan slapp...
Arvidssons Tandtekniska Arvidssons Tandtekniska 2 km Arvidssons Tandtekniska startades 1963 av Hans Arvidsson. Vi är 21 medarbetare varav ...
DataVara AB DataVara AB 2 km Bra utbud av personaladministrativa program. Trevlig och hjälpsam personal!
Alingsås Energi Alingsås Energi 2 km Aldrig haft problem & har jag några frågor så är det alltid lätt att få tag på ku...
Grane Inredning & Miljö Grane Inredning & Miljö 2 km Bra på inredning men inte städning.
Högens inredning & finsnickeri Högens inredning & finsnickeri 12 km Enskild firma med inriktning altaner, mindre byggprojekt, inredning och finsnickeri. ...
Reviews
Mycket trevlig och kunnig personal som även kan ge lite mektips ibland.
Funkade alldeles utmärkt som vanligt, mycket trevlig personal. Är man nyfiken på sin bil så går det alldeles utmärkt att ställa relaterade frågor om den, toppen :
Mycket välkomnande och bra personal!
Riktar denna recension till Linus som jobbar här. Vilken underbar människa. Lätt att prata med och jättehjälpsam.
Mycket smidig och snabb besiktning. Trevlig personal och extra plus för gratis kaffe/te med sittplatser och tillgång till toalett. Bra att man kan betala när man bokar tid. Fanns gott om tider att boka via webbsidan.
Jättegott kaffe och bra service! Är oftast inte det billigaste alternativet i denna avreglerade besiktningsvärld där det istället för att det blivit billigare att besiktiga på grund av ökad konkurrens istället skett en avreglering av högsta pris, som nu kan sättas fritt. Dock brukar Bilprovningen emellanåt locka med rabatter när de har lite att göra vilket får ned priset till en nivå som ligger närmare vad det kostade före avreglering.
Mycket givande och trevligt bemötande. Inte bara för att bilen var ok.
Besiktigade bilen akut en lördag, närmsta besiktningsstället med helgöppet om man utgår från Skövde. Gick smidigt att boka tid, de hade öppet trots att det även var en röd dag. Priset är dyrare än på andra ställen, men å andra sidan har de helgöppet. Trevlig personal och bra kaffe!
En "riktigt" bilprovningen som inte hittar på fel för att få upp statistiken. Åkte därifrån men en 2:a på en spricka i ett däck, jag blev nöjd att dom hittade det.
Comment on this business

to add Bilprovningen map to your website;