facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Biltema

Biltema

About

Biltema erbjuder ett brett sortiment för hela familjen inom bilreservdelar/tillbehör, mc, verktyg, kemi, bygg, båt, fritid, hem och teknik.



"Biltema erbjuder ett brett sortiment för hela familjen inom bilreservdelar, mc, verktyg, kemi, bygg, båt, fritid, hem och teknik. Få dina varor levererade direkt i bilen med vår tjänst Köp & Hämta Drive In."
Address: Söderbyleden 1, 13665 Haninge
Phone: 077-520 00 00
City: Haninge
Zip Code: 13665


Opening Hours

Monday: 07:00 - 20:00
Tuesday: 07:00 - 20:00
Wednesday: 07:00 - 20:00
Thursday: 07:00 - 20:00
Friday: 07:00 - 20:00
Saturday: 09:00 - 18:00
Sunday: 09:00 - 18:00


related searches: Biltema tools, Biltema near me, Biltema revenue, Biltema varaosat, Mekonomen, Sten Åke Lindholm net worth, Jula, Minside biltema
Similar places near
Dieselkraft AB Dieselkraft AB 1 km Volvo V60 D2 relativt snabbt och enkelt att instalera tog ca 25 min. stoppade dosan i...
Shipman Bildelar AB Shipman Bildelar AB 2 km Blev lite fel med första leveransen som gav mig merkostnad men det löstes smidigt med...
Reviews
Återbesök 24 september 2021:idag är det 3! månader till julafton. När vi besökte , Biltema idag, så döm om min förvåning när jag såg att tomtar och adventsstjärnor redan fanns på plats i butiken. Man undrar verkligen varför man ska förstöra glädjen och förväntningarna inför julen på detta sätt. Vill man förstöra jultraditionerns som vi har? I övrigt var det bara bra i butiken som alltid, även gott om personal. Stor och fräsch butik efter utbyggnaden. I måndags, 19 oktober, besökte jag butiken och fann att julen redan kommit till Biltema. I hörnan precis vid ingången hade man plockat fram säsongs stor, i det här fallet tomtar i massor samt stjärnor och julgransprydnader. Kan man inte hålla lite på det? Vi har ju precis passerat mitten av oktober. Annars tycker jag att Biltema har ett stort och bra utbud. Efter att om/tillbyggnaden är klar då har vi nu fått en härligt stor och fräsch butik. Gott om utrymme i gångarna, tydligt skyltat samt terminaler där man kan söka efter produkter och var de finns. När vi var här i slutet av mars var det gott om personal som var både trevlig och hjälpsam. Det som dock bekymrade mig en del var att besökare i kaféet inte respekterade att man bara ska sitta en vid varje bord. Annars får de på det stora hela positivt omdöme. Återbesök 26 februari 2023: fortfarande en riktigt fräsch butik. Här är så mycket olika saker att kolla på, ett riktigt paradis för många.
Välsorterad butik och stor. Ligger bra till efter motorvägen söderut. Jag kommer tillbaka!
Produktutbudet är enormt. Du hittar i stort sett allt du kan tänkas behöva till bilen, båten och hemmet. Även en avdelning med fritidsaktiviteter. Bra priser och relativt bra kvalitet. Även egna varumärken med lägre pris än likvärdig produkt.
Kunnig personal, fräsch lokaler och billig o bästa Cafe platsen som man kan köpa värmt o kalt, fika, glas. Jag har varit alltid nöjd med min besök
Korven 5kr i caféet helt ok. Men 10kr för drickan och inte fri påfyllning!? Skärpning! F ö snygg, välsorterad och ordnad butik. Stor skillnad mot t ex Botkyrka.
Bra utbud men lite jobbigt upplägg att man ska gå runt hela butiken för att komma till kassorna. Tyvärr ser det ju ut så snart överallt.
Alltid rent och snyggt hjälpsam personal, det enda som inte är bra öppnar butiken 09,00 på lördagarna.
Trevligt. Suveränt fina lokaler, nytt och fräscht. Bra cafe-hörna.
Personalen är ikke lämpliga att få stå där och hantera kunder detsamma gäller för butikschefen. Ingen känsla för sina kunder och orimliga i sina resoneringar. Rekommenderar ingen att handla av biltema i haninge, bland det värsta jag varit med om i kundupplevelsen. Gamla tanten i kassan borde läggas in på äldreboende.
Hittade allt jag behövde på de ställen i varuhuset där de skulle vara. Stort varuhus och hjälpsam personal. Det finns även en restaurang i varuhuset. Prisvärt dessutom! Synd att det inte finns fler Biltema i Stockholmsområdet.
Comment on this business

Directions to Biltema with public transportation


Söderby gård 100 meters
Ica-Maxi 130 meters
838
981
Myrmalmsringen 140 meters
806
832
Söderbytorp 220 meters
824
Brandbergen industriområde 220 meters

to add Biltema map to your website;