facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Dieselkraft AB

Dieselkraft AB

About

Vi erbjuder ett komplett sortiment av optimeringsboxar till alla typer av fordon.
Optimering till både Diesel samt Bensin motorer.
Välkommen!

Story

Vi erbjuder ett komplett sortiment av optimeringsboxar till alla typer av fordon.
Optimering till både Diesel samt Bensin motorer.
Välkommen!

Address: 13644 Haninge
Phone: 0841040975
City: Haninge
Zip Code: 13644


Opening Hours

Monday: 09:00 - 17:00
Tuesday: 09:00 - 17:00
Wednesday: 09:00 - 17:00
Thursday: 09:00 - 17:00


related searches: dieselkraft monteringsanvisning, dieselkraft återförsäljare, dieselkraft omdöme, dieselkraft kcr, dieselkraft inställningar, kcr eller dieselkraft, dieselkraft box manual, dieselkraft installation
Similar places near
Bara Thai Bara Thai 289 meter Brukade beställa mat härifrån tidigare men deras pad thai smakade verkligen hemskt då...
Biltema Biltema 1 km Återbesök 24 september 2021:idag är det 3! månader till julafton. När vi besökte , Bi...
Shipman Bildelar AB Shipman Bildelar AB 3 km Blev lite fel med första leveransen som gav mig merkostnad men det löstes smidigt med...
Reviews
Volvo V60 D2 relativt snabbt och enkelt att instalera tog ca 25 min. stoppade dosan i batterilådan. bättre prestanda och körbarhet. Förbruknings minskningen hamnar på ungefär på utlovade 10% Bra support från Dieselkraft med hur man ska optimera boxen
Bra service men håller inte utlovad förbrukningsminskning. CR3C-2346-Turbo Navara -17. Motorn fick absolut mycket trevligare effektprofil, men skulle nog säga att minskningen på diesel var lika med 0. Trots lätt på gasen & mesta "miljö-läget" valt på boxen. Installation på 15-25 minuter var kanske väl optimistiskt, men inom 45-60minuter iaf, om man ska vara lite försiktig med plastkåpor osv.
Otroligt vilken skillnad detta gjorde. Tusen tack och tack för fint bemötande. Rekommenderas starkt.
Dieselkraft har jag använt i flera bilar med bara positivt. Min första bil hade 3000 mil på mätaren när jag installerade boxen. Den har idag rullat 24000 mil utan problem. Har även köpt pedalbox i kombination. Detta har gjort bilen behagligare att köra och minskat min bränsle förbrukning kraftig. Kan bara varmt rekommendera dieselkraft för kunskap och support. Dom kan optimering av bilar. Alltid trevliga och hjälpsamma vid frågor. Installationen är otroligt enkelt för den som även är nybörjare eller aldrig vågat sig på. Jag har inte tvekat köpte ny bil och samma upplägg med effektbox och pedalbox. Skulle inte kunna köra utan det i min bil. Prova är allt jag kan säga ni blir inte besvikna.
Optimerade min VW Caddy 2011 på plats i Stockholm och blev mycket nöjd av resultatet. Bilen blev mycket piggare och slöar inget efter man växlat upp som den alltid tidigare gjorde. Har även en trimbox från Dieselkraft till min Opel Insignia 2011 som man kopplar in själv på någon minut. Haft boxen i installerad i flera år och har aldrig krånglat. Blev riktigt nöjd med accelerationen och den minskade bränsleförbrukningen.
Köpt en box till Nissan Navara , enligt information tar det 15-20 min utan kunskaper att installera boxen - det stämmer inte. Åkte till bilverkstad , det tog 40 min för dem. För den andra står på hemsidan att dieselkraft lämnar 30 dagar öppet köp . Jag upplevt inte stora förändringar . Bilen var något piggare men bränsleförbrukning blev samma som tidigare. Jag ville lämna boxen tillbaka men det visade sig att öppet köp var passerat fast jag fått boxen 7 augusti och 30 augusti kontaktade jag dieselkraft. De säger att öppet köp gäller från beställningsdagen det tog 10 dagar mellan beställning och leverans . De borde skriva på hemsidan vad som gäller , men det gör dem inte.
Köpte ECU programmering till min Passat Alltrack 2,0 TDI DSG. Väldigt bra och snabb support, även fast det var helg. Resultatet på bilen var gott, som man skulle kunna förvänta sig.
Köpte en box till min ena bil och vilken skillnad! Fick mycket mer kraft genom hela registret, nu skottar den på ända mot varvstoppet utan avmattning. Den går något snålare redan nu under mina korta test och då har jag gasat mer än jag brukar för så kul blev det! Mina varmaste rekommendationer för deras produkter. Hade lite problem att läsa anvisningen när och slog en signal till dom. Fick hjälp med allt och installationen gick galant! Mycket nöjd är jag!
Inne på min 4:e BMW 520d och har testat andra boxar men Dieselkraft är den som är bäst.
Översatt av Google Dålig låda. Original Dårlig boks.
Comment on this business

to add Dieselkraft AB map to your website;