facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Birsta Bil City

Birsta Bil City

About

Vi på Birsta Bil säljer begagnade bilar till ett rimligt pris. Vi har också mellan 3-6 månaders trafiksäkerhetsgaranti på våra bilar!
Välkommen in!

Address: Lärlingsvägen 4, 85753 Sundsvall
Phone: 0706413422
moc.liamtoh@lib-atsrib
City: Sundsvall
Zip Code: 85753


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 11:00 - 15:00


related searches: Blocket SE Bilar Västernorrland, Berners, Molin Bil, Riddermark Bil Sundsvall
Similar places near
Molin Bil AB Molin Bil AB 7 km Skulle få bilder, mer info och en offert på en 320D. Nu har jag väntat i typ 2 månade...
What If Workshop What If Workshop 8 km What If Workshop in Sweden is a custom car building workshop. Our projects are exciti...
Reviews
Prutade en del och sa att jag kunde köpa bilen för en viss summa utan garanti. Budet accepterades och affären gick igenom. Två dagar senare tänds lampan för låg kylarvätskenivå. Åkte tillbaka och beskrev felet, sa att jag själv kunde köpa vattenpump då det var den som läckte, men det ville dom ej, dom stog för både materialkostnad samt jobb. Snyggt hanterat. Tveksam om liknande firmor i Birsta-området hade gett samma service ...
Superbra säljare! Var ärlig med allt och hjälpsam!
Hjälpte mig även fast dom inte behövde. Tar verkligen hand om sina kunder!
Jag har köpt min bil hos Birsta Bilcity och jag är enormt nöjd med både bilen och hela min köpupplevelse. Mycket serviceminded, vänliga, kunniga, trevliga och omtänksamma ägare och personal. Dessutom mycket tålmodiga och förstående. Kunde inte vara bättre. Bilen var också i ett fantastiskt fint rekonditionerat skick. Inte ett dammkorn eller hårstrå i hela bilen, och utvändigt superfint polerad. Kändes sååååå bra, att köra därifrån i min minutiöst rekondade nyköpta pärla. Jag är absolut en återvändande kund.
Bra service, trevlig handlare som utan minsta diskussion fixar i efterhand upptäckta fel. Nästa gång någon i familjen ska byta bil kommer vi börja med att kolla hos Birsta Bil City. Rekommenderat vänner och bekanta som tänkt köpa begagnad bil att åka dit. Seriös bilhandlare.
Toppen ställe och härliga grabbar! Svårt att hitta ett ställe där man kan köpa begagnad bil och känna sig trygg, men det gör jag här. Dom hjälper till om nåt strular med bilen då dom har egen verkstad, så himla bra.
Bra service och kundmottaggnde, alltid tillmötesgående och mycket ärliga och trevliga bilhandlare
Väldigt trevligt bemötande och bra service. Fick bra hjälp med de min bil behövde. Kan verkligen rekommendera denna bilfirma!
Jag är en återkommande kund hos Birsta bil city. Får alltid den bästa servicen. Bra bemötande och alltid bra hjälp till att hitta bilen som passar mig och mina behov. Rekommenderar starkt.
Service i toppklass! Ställer alltid upp för kunder. Ärligaste bilfirman i hela Västernorrland. Är du ute efter ny bil? Rekommenderar birsta bil alla dar i veckan.
Comment on this business

to add Birsta Bil City map to your website;