facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Molin Bil AB

Molin Bil AB

About

Telefon
Växel 060-66 98 80

Öppettider
Mån - Fred
Bilförsäljning 8-17
Verkstad 7-16
Lördag
11 - 15

Story

Norra Sveriges största BMW anläggning med alltid minst 150 bilar i lager.



"De angivna öppettiderna avser Försäljning. För service och reservdelar se vår hemsida bavariabil!"
Address: Landsvägsallén 71, Sundsvall
Phone: 060669880
City: Sundsvall



related searches: berners sundsvall, blocket
Similar places near
What If Workshop What If Workshop 2 km What If Workshop in Sweden is a custom car building workshop. Our projects are exciti...
Birsta Bil City Birsta Bil City 7 km Prutade en del och sa att jag kunde köpa bilen för en viss summa utan garanti. Budet ...
Reviews
Skulle få bilder, mer info och en offert på en 320D. Nu har jag väntat i typ 2 månader på detta, fortfarande ingen info : anledningen till 3 stjärnor är för att vi fick väldigt fin hjälp att köpa en mini hos er för en par år sedan :
Oerhört smidiga att göra affär med. Innan affär så bad jag Edvin att beskriva skicket på bilen vilket han gjorde, sen blev jag inte ledsen över att skicket är bättre än han beskrev det. Trevlig lokal i sann BMW-anda, fint iordninggjorda bilar, trevlig säljare som var oerhört tillmötesgående. Även efter 2 veckor då jag upptäckt ett fel som inte stod i varudeklarationen så tar dem hela kostnaden för den. Jag rekommenderar starkt denna bilhandlare.
Mycket bra service, professionell bemötande, smidig affär.
Jag var och hämtade min BMW M2 Comp i slutet av Mars, fick ett jättebra bemötande och hjälp av försäljaren Jonas. Rekommenderas starkt att köpa bil hos denna bilfirma.
Trevlig o kunnig personal. Bra bemötande
Norrlands bästa BMW försäljning samt service station med över 200 beg bilar samt många nya härliga M bilar
Bästa bmw handlaren, serviceinriktade och trevliga. Trevlig fikahörna man kan sitta och jobba vid medans bilen är på service.
Jag köpte min MINI Cooper Countryman hos er för en vecka sedan och jag känner fortfarande att detta är min i särklass bästa bilköparupplevelse. Fantastisk service och hjälp från David som tålmodigt svarade på alla frågor och som hjälpte till genom hela affären. En extra bonus är att man blir glad av att bara se bilen, och att köra den är ett sant nöje.
Jättefint och fräscht men vissa sa hej, ingen frågade dock om vi behövde hjälp och om vi var ute efter någon speciell bil! Detta tyckte jag var dåligt!
Tack för en snabb, proffsig och trygg affär! Super trevligt kundbemötande, supernöjd! :
Comment on this business

to add Molin Bil AB map to your website;