facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bistro Norrland

Bistro Norrland
Address: Norra Strandgatan 3 , Luleå 972 39, BD, SE
Phone: +46 920 52 31 00
City: Luleå
Zip Code: 972 39


Opening Hours

Monday: 11:00-23:00
Tuesday: 11:00-23:00
Wednesday: 11:00-01:00
Thursday: 11:00-01:00
Friday: 11:00-22:30
Saturday: 16:00-22:30


related searches: Råvara, Hemmagastronomi menu, Hemmagastronomi, Hemmagastronomi lunch, Panelen Luleå, CG Luleå, Restaurang Luleå
Reviews
Vi hade sett fram emot att äta här och vi blev inte besvikna. Maten var super, så kul när det finns bättre vegetarisk mat. Personalen var kunnig och hjälpsam vi lyckades få ett fönsterbord så även det var perfekt. Romantik på hög nivåMat: 5/5
Mycket bra middag, Charkbrickan till förrätt var lite mastig trots att vi var 2 pers som delade på det. Ryggbiff till huvudrätt var väldigt god och bra tillbehör till detta. Blodapelsin till efterrätt var en av de godaste jag har ätit. Helt klart en av Luleås topp 3 restauranger.Mat: 5/5
God mat med lite spännande överraskningar, men en del förrätter känndes något snåla. Däremot verkar restaurangen behöva mer personal, även om vi lyckades klämma in oss på en lugn stund, så kom det en större grupp efter oss som tog upp mycket av personalens tid. Överlag en bra restaurang med god mat.
Varit där några gånger. Vissa gånger är maten helt ordinär och andra gånger helt förkastlig. Tills besöket där igår har servicen och bemötandet iaf varit till belåtenhet med undantaget igår. Då var hovmästaren trevlig, det ska understrykas men servitören mycket otrevlig och okunnig. Gissade vad saker på menyn var för något, när vi sedan fick in maten var det något helt annat än det han sa. Därtill blev han obehaglig när vi påtalade felen. Fin miljö, tyvärr var detta sista gången.
Fantastiskt prisvärd mat. Besökt ett flertal gånger under lunchen och har alltid lämnat mätt och belåten.
Wow! Vilken risotto! Och efterrätten var också 10/10.Mat: 5/5
Åt "Ostron" och "Asiatisk råbiff". Mycket lyxigt och gott!Mat: 5/5
Har ätit veganskt 2 luncher i rad. Det var så osmakligt och torrt och brist på fantasi. Det torra var det värsta. Ingen olivolja eller något annat som mjukade upp rätten. Har ätit hos er tidigare. Fick även då en helt osmaklig risotto och resten av sällskapet fick fantastiska kötträtter vackert dekorerade. Tyvärr har ni mist en kund och flera andra veganska kunder och vi förstår att det inte är det ni satsar på. Omodernt och dåligt miljötänk. I övrigt fin servicepersonal och trevlig miljö. Vegetariska alternativ: Dåligt veganskt alternativ. Snustorr och ingen trevlig sås eller olja till smakstarkare.
Fin utsikt, trevlig service och väl tilltaget vinglas. Maten var också bra, men inget wow. Allt som allt en bra upplevelse. Kan tänka mig att komma tillbaka, gärna en solig dag.
Var här åt lunch, tog en Pho vietnamesiska risnudlar på dagens lunch. Det är absolut sämsta och minsta Pho jag har någonsin smakat i Sverige! Det finns totalt kanske 5-6 stycken nudlar skojar inte i skålen, och smaken är inte i närheten av Pho… Andra mat är säkert super gott här, men inte Pho iaf. Det kostar ändå 125kr för en Pho, varför läggar inte lite mer risnudlar så man blir mätt på det? Detta ni har nu kan bara kalla rent soppa inte Pho.
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details Bistro Norrland.

Luleå scandinavian

opening hours, reviews, map, satellite view. Bistro Norrland address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Bistro Norrland. On this website you can share your comments and experiences about Bistro Norrland with other people.

to add Bistro Norrland map to your website;



Similar places near
Hemmagastronomi Hemmagastronomi 29 meter Riktigt god mat, bra service. Två förbättringspunkter, förbrödet kan jobbas med, lite...
Bar CG Bar CG 170 meter En bar är en bar liksom. Men det är inte sunkigt och de som jobbar där kan faktiskt b...