facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hemmagastronomi

Hemmagastronomi
"Restaurang, Bar, Deli, Bageri/Cafe"
Address: Norra Strandgatan 1 , Luleå 972 39, BD, SE
Phone: +46 920 22 00 02
City: Luleå
Zip Code: 972 39



related searches: Hemmagastronomi lunch, Hemmagastronomi menu, Hemmagastronomi Luleå, Arkipelag Luleå, Panelen Luleå, Bistro norrland, CG Luleå
Reviews
Riktigt god mat, bra service. Två förbättringspunkter, förbrödet kan jobbas med, lite vardagsfranska, och den dubbla espresso jag tog efteråt var rumsljummen, den vill man ska vara rykande het. Men i det stora hela väldigt bra.Rekommenderade rätterRåbiff
Mycket god lunch som gav mersmak. Har aldrig ätit lunch här tidigare men detta lunchställe lägger vi på minnet.Mat: 5/5
Helt fantastisk upplevelse i varm och mysig miljö med vacker utsikt! Maten, vinet och servicen var helt underbara och närmar sig perfektion. Åt en förrätt med pilgrimsmussla och en huvudrätt på ren som båda var topp 5 av vad jag någonsin har ätit. Alla tre i sällskapet var för övrigt ense om att vi haft likvärdiga upplevelser.
Otroligt god mat. Bra service. Nog så trångt bara. Borden inklämd o nära inpå de andra gästerna.Mat: 5/5
Fantastiskt god mat och fantastisk personal. Köket erbjöd oss förrätt då vår varmrätt blev fördröjd. Så extra plus där också. Varm rekommendation att besöka Hemmagastronomi.
Nja, inte deras mest lyckade kväll. Förvisso god mat och dryck i en trevlig miljö. Men väääldigt långsam service, mat som serverades utan att drycken hade kommit och på slutet kaffedrinkar som inte var det vi hade beställt. Lägg till det en icke-fungerande betalningslösning som gjorde att vi blev sittande ett bra tag innan det var löst. Så en väldigt utdragen kväll där vi inte orkade ha några synpunkter på det som blivit fel, för då förstod vi att det skulle ta ännu längre tid. Så nej, tyvärr inget att rekommendera den här gången.
Galet god mat och dryck och väldigt fin service.
Bra serveringspersonal, ok mat men hade beställt 1v i förväg laktosfri ravioli väl där får jag veta att dom inte kan servera maträtten jag beställt. Mycket dåligt, hade varit bättre om jag fått veta att laktosfri ravioli går inte att ordna och fått chansen att byta maträtt.
Super ställe! Härlig service och trevlig personal. Maten är super god och kaffet va ännu trevligare. Förrutom restirang har de kafé och pick-up från bakvärk och andra schark delikatesser! Rekommenderar.
Trevlig lokal och personal. Maten lämnar en del att önska. Tyvärr var rätterna jag beställde väldigt en-dimensionella och samma smak domeominerar genom hela rätten. Åt en vegetarisk alternativ som initialt smakade helt ok men mot mitten och slutet var så syrlig att tänderna brände. Förrätten var en råbiff som tyvärr var rätt smaklös och med udda hårda kulor krydda?frön? Som förstörde den mjuka /lena konsistensen man vill ha från en råbiff. Med tanke på alla fina omdömen hade jag hoppats på mer.. det kanske var en off-kväll?
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details Hemmagastronomi.

Luleå scandinavian

opening hours, reviews, map, satellite view. Hemmagastronomi address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Hemmagastronomi. On this website you can share your comments and experiences about Hemmagastronomi with other people.

to add Hemmagastronomi map to your website;



Similar places near
Bistro Norrland Bistro Norrland 29 meter
Bar CG Bar CG 145 meter