facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Björkas Nytt och Bytt

Björkas Nytt och Bytt

About

Vi hjälper dig sälja dina bättre begagnade kläder till barn, dam och herr. Att handla begagnat är både ekonomiskt smart och miljövänligt.

Story

Att handla begagnat är både ekonomiskt smart och miljövänligt.
Björkas Nytt och Bytts huvudsyfte är att kunna ge barn och vuxna en möjlighet att kunna få glädje av det som andra har haft nytta av till en billig penning. Då vi i Sverige använder resurserna av 4 jordklot om året, så är det nu dags att tänka på sina privata inköp och handla mer begagnat för att minska produktionen av nya varor.
Likväl som att du kan spara på att köpa begagnat så kan du även tjäna på att sälja begagnat. Vi säljer kläder och saker på kommission, vilket innebär att du lämnar in och vi säljer - enkelt, snabbt och smidigt!

Vi säljer även hantverk och närproducerade produkter. Den här butiken erbjuder fynd, gemenskap och glädje, för både stora och små.

Address: Björka Krösenlund 2, 57595 Eksjö
City: Eksjö
Zip Code: 57595


Similar places near
Klädbytardagen Eksjö Klädbytardagen Eksjö 5 km Equmenia Missionskyrkan Eksjö anordnar två gånger om året en klädbytardag där man båd...
Näckrosen Underkläder Näckrosen Underkläder 5 km Näckrosen i Eksjö imponerade på mig. Den lilla affären visade ett otroligt stort sort...
Butik Guldkant Butik Guldkant 5 km Personlig webshop! För det lilla extra i livet...
Reviews
Extremt fräscht för en secondhand butik och personalen var trevlig och hjälpsam. Ligger lite mitt ute i ingenstans och priserna var något varierande.
Vänligt bemötande, lätt att hitta storlik , god marmelad, godis,rent och snyggt
Ganska fina kläder
Mysig liten secondhand äffär, skulle rekommendera att va snabb när dom väl får in nya saker. Det brukar försvinna snabbt! Välstädat och trevlig personal.
Luktade lite unket. Personalen var inte speciellt trevlig
Mycket blandat och fina saker!
Hittar allt nåt
Perfekt personal.rent å snyggt. Bästa loppisen
Alltid trevlig personal och det går allltid att fynda något här
Väldig trevlig Second hand äffär, ordning och reda. Trevlig personal
Comment on this business

to add Björkas Nytt och Bytt map to your website;