facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Näckrosen Underkläder

About

Näckrosen är en välsorterad Underklädesbutik med en fysisk butik i Eksjö samt en webshop www.nackrosenunderklader.se/ebutik/. Välkommen att handla när och var du vill!

Story

Vår underklädesbutik vänder sig till kvinnor som uppskattar det vardagsnära fina med kvalitet och passform.Vi har arbetat med underkläder i mer än 20 år. Vi försöker ge våra kunder god service och delar gärna med oss av vår kunskap . Låt dig inspireras i vår butik eller på www.nackrosenunderkläder.se.
Gör gärna ett besök i vår shop online!
Välkommen!

Address: Södra Storgatan 13, 575 31 Eksjö
Phone: 0381-10768
City: Eksjö
Zip Code: 575 31


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 14:00


related searches: Näckrosen badkläder, Näckrosen nattlinne, Näckrosen Calida, Silke underkläder, Chantelle underkläder, Ull silke underkläder, Ull underkläder dam, Nattskjorta herr Calida
Similar places near
Butik Guldkant Butik Guldkant 247 meter Personlig webshop! För det lilla extra i livet...
Björkas Nytt och Bytt Björkas Nytt och Bytt 5 km Extremt fräscht för en secondhand butik och personalen var trevlig och hjälpsam. Ligg...
Reviews
Näckrosen i Eksjö imponerade på mig. Den lilla affären visade ett otroligt stort sortiment som jag inte kan rada upp. Många ståndare som gjorde att det var något trångt att röra sig i butiken. Den kvinnliga expediten var mycket hjälpsam och tålamodig. Allt gick som jag önskade mig.
Vill gärna se mer av kollektionen. Finns det något för stora kvinnor? Bra utbud senast jag var där.
Var i den fysiska butiken i Eksjö där jag köpte en skitsnygg bikini-BH och jag fick en sådan fantastisk bra hjälp av dem. Det fanns riktigt snygga badkläder där, och även för oss med stora behag. Och absolut inte bara tantiga saker heller. Jag gick därifrån med ett brett leende över hela käften. Det blir Näckrosen i fortsättningen när jag är på jakt efter badöverdelar, värt att åka några mil för den hjälpen och det superproffsiga bemötandet.
Efter 10 dagar sedan betalning och beställning ingen leverans. Ej heller något meddelande om anledningen.
Fint bemötande och mycket att välja på
Stort sortiment o mycket bra service.
Bästa service och kvalitetsutbud!
Comment on this business

to add Näckrosen Underkläder map to your website;