facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Blacklink Networks AB

Blacklink Networks AB

About

Hemsida:
www.blacklinknetworks.com

Mail:
[email protected]

Öppettider kontor: måndag-fredag kl 8-17

Story

Blacklink Networks AB erbjuder tjänster inom data & telekombranschen.
Med huvudsaklig inriktning på fiber och koppar. Men vi utför även passagesystem och en del elinstallationer m.m.
Blacklink Networks AB startades 2010 av, redan då, mycket erfarna personer med ambitionen att bli ännu bättre än dagens aktörer i branschen och att hela tiden utvecklas och ligga i framkant.
Tiden går och Blacklink Networks AB växer med den, vi blickar framåt samtidigt som vi står med stadiga fötter i nutiden.
Vi är det personliga data & telekomföretaget som tänker på helheten, både före och efter det verkliga arbetet kommer igång och avslutas. Vårt mål är alltid att alla projekt vi utför skall överstiga uppdragsgivarens förväntningar på praktiska och funktionsdugliga lösningar.
Vi är alltså mycket måna om att lämna efter ett arbete med hög kvalité och funktion. Vi eftersträvar att alltid vara så effektiva som möjligt; ekonomiskt, tidsmässigt och kvalitetsmässigt. Eftersom vi under åren har byggt upp ett mycket bra nätverk och samarbetar med några av de största leverantörerna i branschen kan vi därför erbjuda mycket konkurrenskraftiga priser och hög kvalité på det material vi använder oss utav.Vi är ett data & telekomföretag som består av drivna och branschkunniga personer i blandade åldrar med mångårig samlad erfarenhet.Blacklink Networks AB är ett komplett data & telekomföretag som jobbar inom alla områden. Vi har kompetensen inom bl. a. fiber, koppar, passagesystem, el, projektering/konsultarbeten, kabel TV, CCTV samt felsökningar och åtgärdsanalys inom alla nämnda områden.

Address: Susvindsvägen 29, 43232 Varberg
Phone: 0340500910
City: Varberg
Zip Code: 43232


Opening Hours

Monday: 08:00 - 12:00


related searches: Blacklink jobb, Blacklink allabolag
Similar places near
Teknikcenter i Halland AB Teknikcenter i Halland AB 253 meter Service, installationer och försäljning av antenner, paraboler, hifi, TV och övrig he...
MED - Mediateknik MED - Mediateknik 437 meter Hade gett 0 om det varit ett alternativ, internet som dör från och till varje vecka u...
Comment on this business

to add Blacklink Networks AB map to your website;