facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for MED - Mediateknik

MED - Mediateknik

About

Mediateknik är en lokal operatör av IP tjänster i Halland.
Vi levererar bredband, telefoni, TV samt övervakning till såväl företag som privatpersoner. Allt närproducerat.

Story

Tack vare delägande i utvecklingsbolaget IP Delivery Group AB, är de flesta av våra tjänster egenutvecklade, MADE IN VARBERG.

Vår supportavdelning finns i Varberg, mitt i Halland, liksom vår butik och våra servicebilar. Stor trygghet när det gäller tjänster som idag är fundamentala.



"Behöver du hjälp med internet, telefoni, tv eller kameraövervakning? Kontakta oss! Vi hjälper företag och privatpersoner med allt inom fibertjänster."
Address: Härdgatan 20, 432 32 Varberg
Phone: 0340-679290
City: Varberg
Zip Code: 432 32


Opening Hours

Monday: 09:00 - 20:30
Tuesday: 09:00 - 20:30
Wednesday: 09:00 - 20:30
Thursday: 09:00 - 20:30
Friday: 09:00 - 20:30


related searches: Mediateknik bredband omdöme, Varberg Energi, Zmarket, Internet leverantör, Netatonce, Junet
Similar places near
Teknikcenter i Halland AB Teknikcenter i Halland AB 221 meter Service, installationer och försäljning av antenner, paraboler, hifi, TV och övrig he...
Blacklink Networks AB Blacklink Networks AB 437 meter Hemsida: www.blacklinknetworks.com Mail: [email protected] Öppettider kontor: månda...
Reviews
Hade gett 0 om det varit ett alternativ, internet som dör från och till varje vecka utan någon som helst information om det, börjar bli väldigt tröttsamt.
Eländig anslutning och kundservice. När jag ber om hjälp så förväntar det att jag skall utföra mätningar i deras nät. Betalar för 250/100 mb och detta är resultatet, 127/1,1!!! Tycker det är fantastiskt att två av dem som rekommenderar företaget är VD Per Carlstein och Anton Johnsson på kundservice.
Bra hjälp över telefon när mitt internet försvann. Trevligt bemötande
Sämsta kundservice någonsin.
Mediateknik i Varberg är värd att rosas då deras anställda alltid finns där för oss kunder.. Mediateknik ger alltid oss hjälp med sin stora kunskap från deras trevliga personal.. Ni som sitter i tankar vilken Internet leverantör ni skall välja så rekommenderas Mediateknik varmt..
Bra produkter ,och trevlig och kunnig personal.
Mycket bra bolag.
Comment on this business

to add MED - Mediateknik map to your website;