facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bolighuset

Bolighuset

About

Bolighuset - huset inspirerat av danskarnas sätt att njuta av livet där allt löser sig - där umgänget och de sociala ytorna är viktiga!

Address:
City: Vega



related searches: Boligsiden, BoligPortal, ILVA, Danbo Møbler, Sitnsleep denmark, Møbler dk, Ikea, Auning bolighus
Similar places near
I Ur och Skur Spetsbergen I Ur och Skur Spetsbergen 919 meter Översatt av Google En av dagis med uteaktiviteter och ett modernt sätt att lära barn ...
Reviews
De hade inte ngt i sortimentet som jag hade hoppats på. Bekräftade tyvärr min tidigare erfarenhet: inte så service-minded eller intresserade av vad jag som kund önskar.
Stort sortiment, trevlig personal väl värt ett besök
Tyvärr väldigt dålig service. Ingen hälsning eller fråga om hjälp. Hade tänkt köpa sängkläder och var beredd att spendera, men personalen var mer intresserad av att prata med varandra. I konkurrens med nätbutiker måste fysiska erbjuda långt över förväntan på servicenivån. Varför har så få svenska butikskedjor förstått detta? Länge leve butiksdöden!
Fick ett mycket trevligt bemötande och bra hjälp med mitt inköp! Stort tack till Kristina J, Illums på Klarabergsgatan, köpte den "vita" flowerpoten som egentligen är ljus grå! Kommer rekommendera å själv återkomma till butiken! Mycket nöjd! LenaS
Vilket trevligt bemötande av all personal. Här hittar man många danska märken, kläder, smycken och framför allt inredning. Det är så fina detaljer. Har köpt kläder och ett och annat inredning som present.
Samma sortiment eller bättre som i Mall of Scandinavia och mycket trevligare bemötande. Produkten som jag hade köpt i annan butik råkade ha en tillverkningsfel. Det tog två minuter att lösa det här, men det var omöjligt i MoS.
Så trevlig personal shoppar gärna där.
Fint, rea just nu mest på julpynt
Vill inte byta defekt vara på helgen, lovar be chefen ringa upp på måndagen. Nu torsdag, ingen kontakt. Trodde detta var ett premiumställe.
Heminredning & Dansk design när det är som bäst! En extra stjärna till Nathalie i Malmö för strålande kundservice!
Comment on this business

to add Bolighuset map to your website;