facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for I Ur och Skur Spetsbergen

I Ur och Skur Spetsbergen

About

Varmt välkommen till I Ur och Skur Spetsbergen! Här får du en inblick i utomhuspedagogik.

Story

Natur, miljö och hälsa varje dag! Med 30 års erfarenhet i ryggen utgår våra pedagoger från barnens behov, aktivitet, väder och vad som passar bäst att genomföra ute eller inne.

Pedagogikens utgångspunkt har sin grund i friluftsliv, utomhuspedagogik och upplevelsebaserat lärande och arbetar efter målen i Läroplanen. Barnen upptäcker, leker och upplever med alla sinnen och hela kroppen. Att praktiskt få uppleva, stimulerar nyfikenheten, självkänslan, ger kunskap och förståelse. Barn leker bäst där det finns naturmaterial och växtlighet, barn behöver träd, pinnar, kottar och ytor för att kunna springa, leka och gömma sig. Barnen får prova på olika friluftslivsaktiviteter och grundlägger friluftsfärdigheter som de har nytta av hela livet. De får också en nära relation till naturen och utvecklar kunskap och trygghet att vistas där.

Praktiskt miljöarbete är något naturligt på I Ur och Skur, som att källsortera, kompostera, odla, återanvända och använda miljögodkända produkter. Pedagogen utgår från barnets intresse, erfarenhet och utveckling och arbetar medupptäckande, medundersökande, medupplevande och medagerande tillsammans med barnen. Alla pedagoger har förutom sin lärarutbildning även Friluftsfrämjandets ledarutbildningar varav Grundutbildning I Ur och Skur är en.

Address: Spetsbergsvägen 1, 13658 Vega, Stockholms Län, Sweden
City: Vega
Zip Code: 13658



related searches: Ur och Skur förskola, Privat förskola Västerhaninge, Nakterhus förskola, Bästa förskolan Västerhaninge, Förskolebussen Haninge, Tärningen Förskola Västerhaninge, Pysslingen Lilla Rudan, Föräldrakooperativ Haninge
Similar places near
Bolighuset Bolighuset 919 meter De hade inte ngt i sortimentet som jag hade hoppats på. Bekräftade tyvärr min tidigar...
Lunden MC Lunden MC 379 km
Reviews
Översatt av Google En av dagis med uteaktiviteter och ett modernt sätt att lära barn om naturen. Original One of the kindergartens with outdoor activities and a modern approach to teaching kids about nature.
Comment on this business

to add I Ur och Skur Spetsbergen map to your website;