facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bollmora Vårdcentral

Address: Bollmoravägen 14, 135 42 Tyresö
Phone: (08) 7187200
City: Tyresö
Zip Code: 135 42



related searches: Vårdcentral Tyresö, Boo vårdcentral, Vårdcentral Stockholm
Similar places near
Trollbäckens Vårdcentral Trollbäckens Vårdcentral 3 km Fruktansvärt arrogant bemötande av sköterska som ansvarade för telefonen den 17 mars....
Reviews
Värdelösa och får inte heller en värde av en tomt stjärna….
Otroligt stela, sliten, ointresserade och otillgänglig vård. De är kvar i en svunnen tid, där telefonen är deras skydd mot de jobbiga besökarna. Räkna inte med någon hjälp såvida det inte är akut och förbered dig på en lång väntan för att få ett samtal när det behagar vårdcentralen till skillnad från moderna alternativ som har webb-formulär. Vi listar hela vår familj hos en annan vårdgivare som orkar gå upp på morgonen för att hjälpa sina medborgare, som vågar tänka nytt för att förbättra sin verksamhet.
Jättefint bemötande i telefon av sköterska och väldigt bra mottagande mot min dotter av läkaren igår . Man blir så glad när man får så fin och bra behandling vilket inte är standard idag tyvärr. Tack Bollmora!
5 stjärnor för sjuksköterska Jenny Frigell. Jag hade tur att prata med henne 2 gånger och varje gång var hon snäll och hjälpsam. Personal var alltid trevligt-är jättenöjd.
Väldigt dålig svenska hos de flesta läkare som gör att besöket känns otrygg. Väldigt inkompetenta läkare som skriver fel information i journalen och inte förstår vad man säger, vägrar skriva ut receptet som man hade innan för att- ''man inte behöver det alls och man ser friskt ut''. Kommer byta till en annan vårdcentral såklart. Hemskt! Ett plus för ett väldigt snäll personal i receptionen.
Hemska läkare och man får alltid sitta och vänta i en halvtimme i väntrummet fast man är där i tid. Man får ingen hjälp med sina problem eller några tips alls. Om du mår dåligt psykiskt blir det bara att läkaren skickar en massa remisser till andra ställen. Du skickas runt till alla olika ställen för ingen orkar hjälpa dig. Slöseri med tid och pengar. Gå inte dit om du lider av psykisk ohälsa, det är bara äldre läkare med noll sympati, ingen medkänsla för andra människor överhuvudtaget.
Bra bemötande, trevlig o bra personal! Fått hjälp varje gång jag sökt utom en gång o den gången var det tyvärr astma jag hade men för övrigt har det varit toppen o nu även fått gå astmaskola. Tyvärr slutar läkarna lite för ofta o nya kommer in o de är också bra!
1. Omöjligt boka tid hos er! Telefonlinjen är ofta överbelastad, webbokningen har bara tider flera månader fram och när man väl får tid via telefon är det flera veckor fram. 2. Personalen..Otrevliga och dom flesta kan inte så bra svenska, det blir jobbigt prata med en som är otrevlig och svårt förstå när dom pratar dålig svenska. 3. Två gånger jag vart där har dom inte kommit på vad felet har vart, ena gången fick jag något utskrivet bara för att testa om det funka, men om det blev värre skulle jag tillbaka.. Sket i det då jag fick vänta veckor på återbesök.. Andra gången kolla dom sonen snabbt och sa att jag skulle boka ny tid till samma läkare så han kunde kolla om det var något annat.. Kolla mer än en sak på samma möte var tydligen inget dom gjorde.. Har haft 1 bra upplevelse och det var när sonen fått ett djupt jack i ansiktet, då fick vi träffa 2 snälla sköterskor direkt som tejpa.
Behövde lämna sent återbud pga febrig son. Blir kopplad till att lämna återbud. Glömde lämna personnr, vilket helt var mitt fel. Vårdcentralen ringer upp och istället för att lösa detta på ett trevligt / professionellt sätt så börjar de skälla ut en över telefonen. Extremt oproffesionellt. Uppdatering - De ringde och bad om ursäkt. Jag är nöjd. Man vet aldrig hur personen i fråga hade det den dagen, men så länge man kan ta ansvar för det så är det inget att klaga på.
Läkarna är sönderstressade är min känsla. Svenska språket hos flera läkare är ej bra, känns otryggt då ej kommunikationen fungerar. En av dessa läste ej på min journal vilket gjorde att jag b.la fick andnöd och fick gallgångskramper och fick åka ambulans till Södersjukhuset. Läkarna slutar. Katastrof. Tråkigt när vårdcentralen varit bra tidigare..
Comment on this business

Directions to Bollmora Vårdcentral with public transportation


Sikvägen 100 meters
813C
819
824
875
890
Sikvägen 120 meters
Tyresö centrum 130 meters
816
819
824
875
890
Tyresö centrum 140 meters
491
802
803
812C
813C
821
823
824
840
873
875
890
Sikvägen 140 meters
813C
819
824
875
890

to add Bollmora Vårdcentral map to your website;