facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Trollbäckens Vårdcentral

Address: Kumla Allé 5, 135 53 Tyresö
Phone: (08) 718 71 20
City: Tyresö
Zip Code: 135 53



related searches: Trollbäckens vårdcentral distriktssköterska, Vaccin Trollbäckens vårdcentral, Trollbäckens vårdcentral verksamhetschef, Vårdcentral Tyresö, Parisa Trollbäckens vårdcentral, Vårdcentral Stockholm, Bollmora vårdcentral, BVC Trollbäcken
Similar places near
Bollmora Vårdcentral Bollmora Vårdcentral 3 km Värdelösa och får inte heller en värde av en tomt stjärna….
Reviews
Fruktansvärt arrogant bemötande av sköterska som ansvarade för telefonen den 17 mars. Ingen hjälp, käfta emot, avbryta. Denna vårdcentral har helt tappat greppet. Listningsstopp sedan 2018. Undvik!
Detta är en vårdcentral jag hade kontakt med för några år sedan gällande en äldre person. Jag har nog sällan blivit så arrogant bemött som jag blev då. Så som jag tolkade utvecklingen så var det inte ekonomiskt försvarbart att hjälpa en äldre person....så jag tog gubben till Tyresö vårdcentral och han lever fortfarande.
Jag har svårt att lita på läkare efter ett par felbehandlingar, men min husläkare Dr. Aksana är helt fantastiskt bra på alla sätt & vis! Hon har sett till att jag fått den hjälp & operationer jag behövt få efter en ryggskada när ett av sjukhusen inte gjorde den nödvändiga MR'n för att se alla fel trots en längre vistelse där. Även nu efter den stora operationen har jag fått hjälp i princip direkt av henne, hon avfärdar inte patienten utan tar sig tid att lyssna, undersöka noga & remitera vidare direkt vid behov för att minska onödigt lidande! Även sköterskorna på vårdcentralen är riktigt bra & hjälpsamma! Jag har en sån otrolig tur att få ha Trollbäckens Vårdcentral som min mottagning & framför allt då min husläkare! Jag kan inte tänka mig en bättre läkare. + sköterskor
Otroligt tacksam över min läkare Stefan Dahl som jag har haft under otroligt många år. Så skicklig o profisionell med ett trevligt bemötande.
Har nu besökt Trollbäckens vårdcentral många gånger under de senaste 4 åren och jag har känt mig skapligt nöjd vid alla tillfällen vad jag kan minnas. Labbet är snabba och trevliga och det har mycket sällan vart någon lång väntetid trots att det är ett litet labb med endast två personer. Har träffat flera läkare under tidens gång och flera stycken är trevliga, lyhörda och mottagliga. Har kunnat få akuttider när behovet har krävt det och likaså remisser. Minuset är att receptionen bara gör vad som krävs av dem knappt mer än så, saknar ett glatt hej istället för att bara få ett halvbuttert klockslag som svar. Lokalerna skulle behöva en renovering me med en uppfräschning. Kuratorerna en våning ner borde kunna få ett eget litet väntrum istället för en stol vid en hissdörr i en dragig entré.
Otrevlig sköterska ringde mig idag.Aldrig varit med om det förut.Eftersökte ett intyg.Hittar du i journalen sa hon.Nej,sa jag.Annars hade jag inte ringt.Klick i örat.Jag hade samma läkare i nästan 30 år.Han är toppen.Har flyttat inom Tyresö och bytt VC.Hört fler som säger det har blivit sämre.Trist.
Duktig personal i labbet och jag har en bra läkare. MEN det sitter en sjuksköterska i växeln som verkar ha som mål att avspisa patienter. Vid två tillfällen har jag inte fått ngn tid alls, med svaret att avvakta. En av dessa ggr blev jag allvarligt sjuk. Nu går jag allt oftare till de digitala konkurenterna, minutkliniken i haninge etc. Mkt trevligare bemötande där.
Fått en bokad tid. Blir uppringd och de skyller på personalbrist för att ändra min tid en dag innan. Vid mitt besök så stämmer inte ombokningen och man rycker på axlarna. Personalbrist.?? När man tar del av deras informations folder ser man att nästan ingen läkare arbetar heltid på centralen. Vad gör de på sk lediga dagar? Jobbar i egen regi?? Dåligt när behovet är så stort. Inte Undra på att man inte får tider till doktor. Fattar man inte att det upplevs som vård kris?
Personalen på labbet var så proffsigt och trevlig
Den är bara fantastisk. Jag hoppas att det i fortsättning kommer att vara lika smidigt att ringa till sin doktor och att få akuttider så snabbt som idag och att man även får ta upp alla krämpor vid ett och samma läkarbesök. Trevligt bemötande och framför allt att personalen stannar, det är en stor trygghet
Comment on this business

to add Trollbäckens Vårdcentral map to your website;