facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bollskola - Tyresö Rackethall

Bollskola - Tyresö Rackethall

Story

Hej och välkommen till Bollskolan!

Bollskolan riktar sig till både flickor och pojkar i åldern 4-5 år. Under lekfulla och roliga former, får barnen prova på en rad olika bollsporter såsom badminton, innebandy, fotboll, basket, tennis, handboll och volleyboll. Varje lektion har en sport som tema.

Hos oss får ditt barn chans att hitta sin absoluta favorit bland bollsporterna. Allt under ledning av kompetent personal. Fokus ligger på att har roligt tillsammans, inte på prestation. Inga tävlingsmoment förekommer.


FAQ

När är Bollskolan?
Terminerna startar i januari respektive september För närvarande hålls lektionerna på fredageftermiddagar och lördagar. Vi har uppehåll i terminerna för sport-, höst- och påsklov.
Information, gruppindelning och faktura kommer via brev 1-2 veckor innan start.

Vad kostar det?
En termin Bollskola kostar 995kr. Priset avser 13 lektionstillfällen á en timme med 3-4 ledare.

Hur många tillfällen omfattar en termin?
En termin omfattar 13 lektionstillfällen á en timme.

Hur många barn är det i grupperna?
Grupperna innehåller normalt mellan 25 och 30 anmälda barn samt 3-4 ledare. Vissa aktiviteter sker i den stora gruppen och en stor del av verksamheten uppdelat i mindre grupper. För att tillgodose det stora intresset för Bollskolan samt att vi av erfarenhet vet att barnen blir sjuka och att kalas och andra aktiviteter hägrar har vi valt denna storlek på barngrupperna.

Är grupperna åldersindelade?
Nej, grupperna är inte indelade efter ålder utan det är 4 och 5 åringar blandat.

Vad behöver mitt barn ha med sig?
Vattenflaska, inneskor, oömma kläder och ett glatt humör är allt som behövs. Övrigt material håller vi med.

Behöver mitt barn några förkunskaper?
Barnen bör kunna ta och förstå enklare instruktioner ifrån ledarna. I övrigt behövs inga förkunskaper eller särskild utrustning,
ett glatt humör och leklust är det enda vi vill se på banan.

Får jag som förälder vara med på planen?
Inledningsvis är det okej att föräldrar är med och stöttar sina barn ute på planen eller sitter på sidan. Annars ser vi gärna att föräldrar tittar på verksamheten från läktarna. Detta för att barnens fokus skall ligga på verksamheten med ledarna som aktoriteter.

Kan jag spela badminton, gymma eller ta en prommenad när mitt barn är på Bollskolan?
Det är helt okej att själv träna när ditt barn är på Bollskolan om du som förälder gör bedömningen att ditt barn klarar av det. Meddela ledarna vart du tar vägen så att de kan hålla ett extra öga på ditt barn.

Vilka tider finns?
Vi har två grupper på fredagar och sex grupper på lördagar.

Kan jag välja tid?
Nej, tyvärr. Det mycket stora intresset för Bollskolan gör att det inte går att välja grupp och tid. Vi försöker dock tillgodose era önskemål så gott det går.

Går det att byta tid?
I mån av plats i grupperna går det att byta tid under pågående termin. För hjälp med detta, kontakta [email protected]. Byten får inte genomföras av ledare eller receptionspersonal.

Mitt barn kan inte komma på vår tid denna vecka, går det att vara med i en annan grupp?
Tyvärr finns det ingen möjligheten att byta grupp, vid ett tilfälle.

Skall jag meddela om mitt barn inte kan komma?
Nej, du behöver inte meddela om ditt barn inte kommer.

Hur anmäler jag mitt barn?
Anmälan kan göras till [email protected]. Ange då barnets namn, adress, telefonnummer samt födelseår. Har ni speciella önskemål på dag och tid ange då också detta så försöker vi att tillgodose era önskemål.

Kan mitt barn hoppa in under pågående säsong?
De första veckorna tar vi fortfarande in barn i de grupper där det finns plats. Känn efter du som förälder om du tror att ditt barn klarar av att hoppa in i redan startade grupper. Annars kan du givetvis anmäla ditt barn till kommande termin.

Kan mitt barn testa innan vi betalar?
Då intresset för Bollskolan är mycket stort finns det tyvärr ingen möjlig att testa innan ni väljer att fortsätta. På grund av ledar- lokal- och materialkostnader är anmälan bindande! Ledarna gör allt de kan för att inspirera och peppa även de blyga barnen. Ofta ger det med sig efter något tillfälle då ledare och barn lär känna varandra. Lektionerna är uppbyggda efter samma struktur varje vecka vilket barnen lär sig känna igen och blir trygga med. Om det mot förmodan inte skulle fungera för ert barn skjuts anmälningsavgiften upp till nästföljande termin och vi gör då ett nytt försök.

Kan mitt barn som är 3 år vara med på Bollskolan?
Verksamheten är anpassad för barn i åldrarna 4-5 år. Även om många 3 åringar är fantastiska på att leka med bollar tar vi normalt inte in barn som inte fyller fyra under året. Bollskolan handlar inte bara om bollar utan det är också viktigt att barnen kan förstå och följa enklare instruktioner, stå i led och sitta med i samling.

Kan mitt barn som är 6 år vara med på Bollskolan?
Verksamheten är anpassad för barn i åldrarna 4-5 år. I mån av plats tar vi även in 6 åringar. Men det är då viktigt att du som förälder är medveten om att målgruppen är 4-5 år och att tempot, lekar och övningarna är anpassade där efter.

BILDER PÅ HEMSIDAN OCH FACEBOOK
Om det är någon bild som du inte tycker borde finnas på Facebook eller på Rackethallens hemsida, kontakta [email protected].

Address: Siklöjevägen 27, 135 22 Tyresö
Phone: 087987520
City: Tyresö
Zip Code: 135 22



related searches: Bollsport barn Tyresö, Fotboll Tyresö barn
Similar places near
Tyresö Sportcenter Tyresö Sportcenter 0 meter Trevligt ställe med flera aktiviteter, bättre ventilation vid padelbanorna...
Tyresö Rackethall Tyresö Rackethall 6 meter Synd att bastun är avstängd det är ju halva grejen, kunde iallafall ha bastun på en t...
Trollbäckens Tennisklubb Trollbäckens Tennisklubb 6 meter Trevlig hall med fem bra tennisbanor, bra belysning. Fanns även paddel, badminton och...
2fota Framsteg 2fota Framsteg 541 meter 2fota Framsteg drivs av Björn Wallgren och tillhandahåller testning, personlig tränin...
Tyresö Kampsport Tyresö Kampsport 658 meter Grym klubb, grymma tränare, grym träning och alltid roligt
Tyresö Aquarena Tyresö Aquarena 741 meter Anledningen att vi väljer detta badhus är att våra små barn ogillar när det är kallt ...
Bollmorahallen Bollmorahallen 752 meter världens bästa hall att spela basket i och dem har renoverat hallen så att den är ny...
Dance Factory Dance Factory 761 meter Sveriges bästa dansskola! Här finns allt för alla åldrar och nivåer! Utbildade lärare...
Nordic Wellness Nordic Wellness 809 meter Aldrig städat, personalen hänger i träningssalen med deras vänner. Lite som en fritid...
Tyresöhallen Tyresöhallen 1 km Bra fräsch hall med bra läktare..
Tyresö Handboll Tyresö Handboll 1 km Ambitiös förening på seniornivån. Har en del att lära dock när det kommer till ungdom...
Actic Actic 1 km Riktigt bra gym bra maskiner och fria vikter. Fint ute gym
Friskis&Svettis Tyresö Friskis&Svettis Tyresö 1 km Välkommen till Friskis&Svettis Tyresös officiella sida!
SATS Sverige SATS Sverige 2 km Hemska öppettider, Känns som man i en gym verksamhet bör lägga vikt på öppetider men ...
Gym 22 Trollbäcken Gym 22 Trollbäcken 3 km Omöjliga att kontakta och säga upp sitt medlemskap. Bortkopplade nummer och icke fung...
Fontanahallen Fontanahallen 3 km Mycket bra ishall som inte är för kall med bra kiosk och bra omklädningsrum
Tyresö Gym & Hälsocenter AB Tyresö Gym & Hälsocenter AB 3 km Jag älskar gymmet. Det är fantastisk atmosfär, plats är välutrustad och man kan få hj...
Tyresö Judo Tyresö Judo 4 km Fantastiskt trevlig och välkomnande atmosfär samt engagerade ledare. Min erfarenhet ä...
Reviews
Synd att bastun är avstängd det är ju halva grejen, kunde iallafall ha bastun på en till två dagar i veckan.
Jätte trevlig personal och bra priser, men anläggningen är väldigt sliten!
Stort, trevligt och bra engagerad personal.
Hua. Uppvuxen i denna hall och har anpassat mig. Men den är urusel! Låg takhöjd, dåligt golv, låg kvalitet och dyrt. Gammalt och använt, ffa omklädningsrum, dusch, toalett. Hallen har historiskt kämpat med ekonomin och det är tennisklubben som står för kvaliten och pengarna. Den andra delen var badminton, som nu är omgjord till padel, pingis, badminton. Önskar ett ordenligt racketcenter.
Rackethall med något högt pris men bra personal/ banor; Badminton, tennis, paddbanor samt squash.. liten butik/ servering.
Helt okej sporthall MEN den öppna isoleringen i taket som sprider gifter och damm är enligt mitt tycke helt oacceptabel.
Isolering har tillkommit sedan 90-talet. Tyvärr har dom inte bemödat sig med att täcka isoleringen. Det resulterar i rätt mycket dam. Det märks att stället är gammalt. Det saknas skåp att låsa in kläder och andra pinaler. Rätt slitet överlag. Trevlig personal dock.
Dåligt underhåll, undermålig städning, parkeringsstrul och känsla av att det bara vill få ut så mycket pengar som möjligt för så lite jobb som bara går.
Gammal sliten hall. Duschen dåligt städad och vikterna på gymmet ramlar isär trots tillsägelse minst 3ggr.... Det som är bra är att det oftast är lugnt på gymmet!
jätte trevlig ställe att få ett nytt trevligt fysiskt liv där finns alt
Comment on this business

Directions to Bollskola - Tyresö Rackethall with public transportation


Sidvallsvägen 80 meters
804
805
815C
819
824
875
890
Sidvallsvägen 90 meters
Sidvallsvägen 110 meters
804
805
815C
819
824
875
890
Bäverbäcken 150 meters
875
Bäverbäcken 170 meters

to add Bollskola - Tyresö Rackethall map to your website;