facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Brandbergens Centrum

Address: Jungfruns Gata 419, 136 60 Haninge
Phone: 087772540
City: Haninge
Zip Code: 136 60


Similar places near
Haninge Centrum Haninge Centrum 2 km Kan konstatera att flera butiker försvunnit och det är tomma lokaler bakom tygfasade...
Reviews
Här finns ett Ica och sedan en massa spännande? offbrand butiker. Inga stora kedjor, ytterst lokala förmågor. Stor eloge till företagare och branscher som etablerar dig där. Måste vara utmanande.
Känns väldigt slitet. Flera butiker stängda mitt på dagen ”lördag” Dock flera matställen öppna så det dofta gott
Det kunde ha varit bättre, inte så mycket att se i centrum
Det finns ett skattekontor i centrum! Där kan man lösa folkbokföringsfrågor.Mycket bra.
Ett litet centrum, helt okej. Det som lockar är ica butiken. Trevlig personal och hyfsade priser.
CENTRUMET har fått så fula hus byggda förstör hela centrumet
Det är bra där med Ica och hur de håller på bygga om lite där
Det har ändrats med tiden vilket resulterade i färre affärer och tömma lokaler. De basala finns kvar som Ica, apoteket, biblioteket, frisör och bio samt några restauranger. Det som är bra är att det finns ett servicekontor vid vårdcentralen där du får hjälp med försäkringskassan, pensionmyndigheterna, arbetsförmedlingen och skatteverket. Skulle behövas ett kaffe med ett bra utbud på kaffebröd, tårtor, glass med mera det skulle uppskattas särskilt av barnfamiljer. Ett ställe att umgås på och träffas över en kopp kaffe eller te typ.
Riktigt slitet, och dyrt att handla då Ica inte nån konkurrent.. Men all personal i butiker o så är jättetrevliga därav 2 stjärnor annars bara 1, bor själv i området..
Världens sunkigaste centrum. Här finns de inga bra butiker förutom ica supermaket som kan ha bra erbjudanden ibland. Hoppas de kommer komma nya butiker i och med nybygget av centrum.
Comment on this business

to add Brandbergens Centrum map to your website;