facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Haninge Centrum

Haninge Centrum

About

Haninge Centrum är en naturlig mötesplats för många Haningebor och vi arbetar ständigt för att öka trivseln i centrumet.

Story

Haninge centrum invigdes år 1964. Ursprungligen var centrumet utomhus, men under 80-talet bygges det om. År 1987 invigdes Haninges nya handelsplats under tak. År 2003 genomfördes en stor tillbyggnation och Haninge Centrum har idag ca 32 000 kvadratmeter handelsyta fördelat på ett 80-tal butiker.
Centrumet har vuxit från att vara ett kommuncentrum till att bli det största på Södertörn. I dag finns allt ifrån modebutiker och frisersalonger till caféer, matbutiker och systembolag. Haninge Centrum har ca 5 miljoner besökare årligen.
Haninge Centrum är en naturlig mötesplats för många Haningebor och vi arbetar ständigt för att öka trivseln i centrumet. Har du frågor eller synpunkter? Vill du ge ris eller ros? Tveka inte att ta kontakt med oss.



"Haninge Centrum slog upp portarna redan 1964 och var då ett utomhuscentrum. Under 80-talet byggdes centrumet om och stod färdigt som ett inomhuscentrum 1987. I Haninge Centrum finns ett 60-tal butiker, restauranger och service, en perfekt butiksmix. Haninge Centrum ägs av Grosvenor och förvaltas av Newsec."
Address: Haninge Centrum , Runstensvägen 1, 13646 Haninge
City: Haninge
Zip Code: 13646



related searches:
Similar places near
Brandbergens Centrum Brandbergens Centrum 2 km Här finns ett Ica och sedan en massa spännande? offbrand butiker. Inga stora kedjor...
Reviews
Kan konstatera att flera butiker försvunnit och det är tomma lokaler bakom tygfasaderna inne i centrum. Inn & finns har kommit tillbaka, nu i en ny lokal. Specsavers hade bytt lokal. Till min förvåning var det helt tomt med besökare på Subway. Där brukar det alltid vara någon gäst när vi varit här tidigare. På Handens Cafe och på Waynes Coffee var det däremot ett flertal gäster.
Ett negånget och rätt tråkigt centrum. Men servisen har en hög standard trots den tråkiga atmosfären trevlig personal i butikerna
Haninge centrum är ju just ett centrum... Ändrar ibland butiker men inte så mycket mer
Halvstort köpcentrum. En del butiker har lämnat centrumet, men det är relativt ok.
Personalen stod och pratade med varandra, jobbade sakta. Få personal i kassorna men mycket kunder. Annars är det ett bra utbud av varor. Och fräsh lokal
Stort och fint centrum med många bra affärer.
Stort C där det finns många aff. I de aff. jag besökt har mycket hjälpsam o trevlig pers.
Hjärndöd centrumledning som ser till att denna klassiska galleria tyvärr kommer möta döden… Det kan inte va lätt att va efterbliven.
Hoppas de tomma lokalerna fylls med affärer snart. Risken är att Port 73 har tagit många kunder. Det som finns i Centrum är bra!
Lång väntan med mycket folk och bara en person i kassan
Comment on this business

to add Haninge Centrum map to your website;