facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Brasserie Stadsparken

"Brasserie Stadsparken är en folklig och publikvänlig restaurang mitt i Västerås city, härligt belägen invid Svartån och med Stadsparkens grönska inpå knutarna. Här har vi plockat upp godbitarna från västeråsarnas gastronomiska önskemål och ramat in konceptet i en unik miljö. Live-musik på helgerna! Varmt välkomna."
Address: Stora Gatan , Västerås , U, SE
Phone: +46 21 448 50 80
City: Västerås


Opening Hours

Monday: 11:30-14:00
Monday: 17:00-23:00
Tuesday: 11:30-14:00
Tuesday: 17:00-23:00
Wednesday: 11:30-14:00
Wednesday: 17:00-00:00
Thursday: 11:30-14:00


related searches: Brasserie stadsparken västerås menu, Brasserie stadsparken västerås reviews, Frank Västerås, Nom Västerås, Bierkeller Västerås, Marcel P Västerås, Agrill Västerås, Mälarkrogen Västerås
Similar places near
Texas Longhorn Steakhouse Texas Longhorn Steakhouse 368 meter Länge sedan jag var så nöjd med maten! Servicen var bra men maten... Så gott! Kommer ...
At Catering At Catering 19 km
Reviews
Vi satte oss för att ta en drink och något att äta en kväll kl 21. Tycker utbudet på menyn är dålig, finns inget veganskt alternativ och allt är dyrt. Jag åt en förrätt, toast skagen, den var iallafall god! Önskar veganskt alternativ och allmänt bredare utbud så kommer jag gärna tillbaka!
Restaurangen ligger fint vid vattnet! Hade länge velat testa stället. Men upplevelsen gav verkligen ingen mersmak! Testade dagens lunch i mitten av oktober 2022: 139kr. Fick ris & ärtor med två kycklingklubbor… skolmat känsla! Kändes som något man hastigt slänger ihop hemma.. nej, hade högre förväntningar. Men det var mkt mat på tallriken iallafall och snyggt upplagt.
Sämsta stället som jag har besökt! Vi blev lurade på 165kr i inträde för att ens komma in till bordet som vi hade bokat. Vi blev lovade att vi kunde äta och sedan komma tillbaka för att se uppträdanden m.m. Men när vi skulle gå så gällde inte det längre tydligen… Maten kom in fort och det kändes som att den bara var uppvärmd. Det gick inte heller att byta ut tillbehör till maten trots att det fanns på menyn. Kommer aldrig mer sätta min fot här med tanke på så dålig mat och framförallt servicen.. Riktigt besviken!
Smakade bra men minsta portionen jag någonsin fått. Beställde hemkörning så kunde inte be om mer. Skulle vara bättre att ge kunden lite extra då kanske. En liten brödskiva och 5 cl barneisås I en såndär liten burk menad för typ sallsdsvinegrett var nästan retligt att skicka med. Tråkigt att fortfarande vara hungrig efter en restaurang lunch... Köttet var lite segt och potatisen lite hård.
Magiskt mat och Bästa bästa Nader vår servitör vilken superstar
Jätte trevlig personal, speciellt Nader, jättetrevlig och profesional kille Tacktacktack så mycket
Mycket trevlig personal, mat och atmosfär. Vi kommer helt klart tillbaks hit nästa gång vi är i VästeråsMat: 5/5
För dyrt för vad det var. Maten var okej men vårt kött var lite segt och fisken var för salt. Inte motsvarande vad man förväntade sig. Relativt små portioner också. Dryck också väldigt dyrt. Servicen var okej och antagligen det som var det bästa med vistelsen. Men räcker inte för ett återbesök för vår del.
Kass service, små portioner och man upplever mer att ägaren driver stället för att tjäna pengar än att ge sina gäster ett bra besök. Rekommenderar inte detta ställe om ni ska käka/dricka.
En liten oas vid Svartån. Mysigt att bara ta en bira på avsatsen över ån eller som jag och frugan, äta riktigt välgjord mat. Vi tog ostron till förrätt, äppelcidervinäger, tabasco & citron. Passade perfekt denna soliga maj kväll. Råbiff till frun och schnitzeln för min del, väldigt bra rödvinssås till schnitzeln. Serverat av praktikanten Nåväl Nader & Rafi bossman. Överlag en riktigt trevlig upplevelse god mat och trevlig personal.
Comment on this business

to add Brasserie Stadsparken map to your website;