facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Texas Longhorn Steakhouse

"Välkommen!Hos oss kan du njuta av det bästa som den amerikanska södern har att erbjuda. Välkommen förbi på middag eller lunch"
Address: Smedjegatan 3 , Västerås 722 13, U, SE
City: Västerås
Zip Code: 722 13



related searches: Texas longhorn steakhouse västerås prices, Texas longhorn steakhouse västerås menu, Texas longhorn steakhouse västerås reviews, Texas Longhorn Ljungby, Texas Longhorn Uppsala, Texas Longhorn, Stockholm, Texas Longhorn Sweden, Texas Longhorn meny
Similar places near
Nya Hattfabriken Nya Hattfabriken 364 meter Jag jämför denna restaurang med Västerås fine dining. Servicepersonalen var jättebra ...
Brasserie Stadsparken Brasserie Stadsparken 368 meter Vi satte oss för att ta en drink och något att äta en kväll kl 21. Tycker utbudet på ...
mickes husman mickes husman 4 km Mitt favoritställe trevlig personal galet god mat rätt pris och lagom stora potioner ...
Reviews
Länge sedan jag var så nöjd med maten! Servicen var bra men maten... Så gott! Kommer snart igen! Alla fem i sällskapet valde olika rätter och alla var mkt nöjda! Själv smakade jag på 3 - väl spenderade pengar!
Vi åt smokey chicken wings som jag tyckte vsr så där. Köttet var ganska segt. BBQ Ribs var ok men lite sött för min smak. Ribeye steak den var ok men ärligt talat har jag helt ärligt ätit bättre man. Personalen var trevliga och skojsamma.
Riktigt god mat i mysig miljö!
God mat, trevlig atmosfär och bra service. Vi var ett sällskap på 9 pers och bortsett från en initial väntan på bord trots bokning och ett misstag gällande en order så var alla 9 nöjda med vårt besök. Maten kom samtidigt och alla tyckte att den smakade mycket bra. Mina revbensspjäll var saftiga och barbeque-smaken var välbalanserad. Restaurangen har ett 15-tal bord, miljön är trevlig och ger möjlighet att se in i köket. Bra drink- och öl-utbud. Personalen var trevlig och service-minded.
God mat men inte fantastisk. Barnkycklingen lite torr. Barnens bra men för mycket BBQ sås. BBQ ribs var goda men att man inte tar bort hinnan på baksidan är är väldigt proffsigt och risker bismak. Tonfisken för understekt. Nästintill rå. Den hade behövt lite mer färg och tid i pannan. Överlag vår allt gott men kändes som att maten var framstressd och inte tillräckligt med kärlek lagd i köket. Kommer inte tillbaka.
mac n cheese och coleslaw var goda men köttet var väldigt kompakt och torrt. Mer likt en skokartong. Inte värt 185 kr för.
Härlig inredning. Personalen var trevliga men väldigt förvirrade, olika personer kom fram och frågade om vi hade beställt, ingen ordning. Maten var bränd och torr när jag beställde medium rare. Inget märkvärdigt med maten som gjorde det värt priserna dom hade. Sambon hade fått fel sås till och det tog ca 10 minuter att få kontakt med personal som dessutom frågar vilken sås man fick istället, "fel sås" svarade vi. Kunde ej dela upp notan på två personer vid bordet. Blir ej att besöka denna restaurang igen.
Trevlig personal men de glömde vår förrätt trots en lugn Måndag och lammet man beställde smakade som fläskfilé.
Trevligt och gott. Hög kvalitet på köttet som dock blev en stekgrad för mycket.
Mycket bra mat och trevlig personal. Maten var varm även majsen. Gick att kompensera en egen rätt med hummer som förrätt. Rekommenderas starkt. Även deras hembryggda öl får tummen upp.
Comment on this business

to add Texas Longhorn Steakhouse map to your website;