facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Brasserie Stadsparken

Brasserie Stadsparken

About

Brasserie Stadsparken är en folklig och modern kvarterskrog mitt i city, härligt belägen alldeles invid vatten och i parkmiljö.

Story

VÄSTERÅS NYA MÖTESPLATS
Brasserie Stadsparken är en folklig och publikvänlig modern kvarterskrog mitt i city, härligt belägen alldeles invid vatten och i parkmiljö. Med Brasseri Stadsparken är vår ambition att plocka upp godbitarna av västeråsarnas gastronomiska önskemål och rama in konceptet i en unik miljö.

SMAKER SOM ÖVERRASKAR
Köket lagar folklig, klassisk mat i rejäla portioner och med smaker som gästen känner igen. Här ges möjligheten att välja bland ett varierat utbud av smårätter, förrätter, mellanrätter, huvudrätter och desserter – allt för att gästen ska hitta något som passar just för stunden. Gästerna kan även se fram emot många klassiker på menyn.

AVKOPPLANDE ATMOSFÄR OCH MYSIG MIJÖ
Brasserie Stadsparken är en varm och ombonad restaurang och bar med härlig ”familjekänsla”. En mix av olika material, mönster och växter står i kontrast mot husets stilrena och moderna glasfasader. Den grönskande parken tas in i glashuset med hjälp av textilier i gröna nyanser, växter i form av träd och mindre krukväxter.
Inredning och atmosfär ramas in av musik som är tidlös och med hög igenkänningsfaktor. Kort sagt – musik du blir glad av!
Hos oss kan du sjunka ner i en skön fåtölj med något att dricka eller samla kompisgänget eller familjen för en bit mat i ett av våra mer avskilda bås. Det finns också möjlighet för större sällskap att sitta tillsammans vid långbord.

Brasserie Stadsparken öppnar vår/sommar 2014.



"Brasserie Stadsparken är en folklig och publikvänlig restaurang mitt i Västerås city, härligt belägen invid Svartån och med Stadsparkens grönska inpå knutarna. Här har vi plockat upp godbitarna från västeråsarnas gastronomiska önskemål och ramat in konceptet i en unik miljö. Live-musik på helgerna! Varmt välkomna."
Address: Stora gatan 35, 72212 Västerås
Phone: 0214485080
City: Västerås
Zip Code: 72212



related searches:
Similar places near
Nya Hattfabriken Nya Hattfabriken 136 meter Jag jämför denna restaurang med Västerås fine dining. Servicepersonalen var jättebra ...
The Bishops Arms Västerås The Bishops Arms Västerås 173 meter Brukar alltid vara bra och kunnig personal. Men när man frågar efter en öl lista så s...
Restaurang Varda Restaurang Varda 194 meter Väldigt god oxfilé pasta! Och trevlig personal & god service. Det hade blivit fem...
VARDA VARDA 194 meter Riktigt bra mat och grym service av Isa !!Mat: 4/5
Vardasrum - En liten restaurang Vardasrum - En liten restaurang 372 meter Ny meny som inte stämde med den som låg ute på nätet. Taffligt utbud. Ointresserad ki...
Reviews
Restaurangen ligger fint vid vattnet! Hade länge velat testa stället. Men upplevelsen gav verkligen ingen mersmak! Testade dagens lunch i mitten av oktober 2022: 139kr. Fick ris & ärtor med två kycklingklubbor… skolmat känsla! Kändes som något man hastigt slänger ihop hemma.. nej, hade högre förväntningar. Men det var mkt mat på tallriken iallafall och snyggt upplagt.
Smakade bra men minsta portionen jag någonsin fått. Beställde hemkörning så kunde inte be om mer. Skulle vara bättre att ge kunden lite extra då kanske. En liten brödskiva och 5 cl barneisås I en såndär liten burk menad för typ sallsdsvinegrett var nästan retligt att skicka med. Tråkigt att fortfarande vara hungrig efter en restaurang lunch... Köttet var lite segt och potatisen lite hård.
Fin restaurang som ligger vid Svartån. Jättegod lunch och mycket trevligt bemötande.
Fin utsikt och så men man sitter för nära andra gäster. Förrätten tog 40min att få!!! Ingen ursäkt eller så, verkar vara normalt där. Maten var helt okej ingen fel på, men för det priset hade jag förväntat mig mycket mer. Äter hellre på Mocca Deli som har godare mat för mindre pris. Helt okej ställe rekommenderar kanske bara om man vill ta en drink men inget mer. Riktigt medioker ställe.
Medioker osttallrik för 259 med lite ostar som kostar max 40 kr i ICA, och då kan i alla fall välja mogna ostar, till skillnad från de vi fick här. Charkbrickan var ännu lägre I kvalitet med ungefär samma pris och salamin var knappt värd att äta. Rekommenderar starkt emot att gå hit.
Det var det sämsta julbord jag någonsin vart på. Det kändes inte hemlagat utan mer som catering från nån B restaurang. 650kr för dålig mat och att ett glas vin kostar 145 kr hjälper inte heller. Så besviken när man tar sig tiden och spenderar sina pengar så hade man kunnat gjort det tio ggr bättre själv.
Åt bland annat charkuterier och bruschetta. Dessvärre var dessa lite av en besvikelse. Bruschettan bestod av två brödbitar som blivit blöta och svampiga av balsamvinäger och tomatsafter. Dessa serverades med en mängd halverade körsbärstomater och två små bitar mozzarella. Charkbrickan var allt annat än färgstark. Tråkig skinka och salami som påminde om något man köper inplastat i matbutiken. Utöver detta fanns några tomater, oliver och cornichons utströdda samt en stor mängd bröd och crostini. Saknade någon ost eller röra till brödet. Utöver detta är lokalen väldigt fin, med stora fönster och trevlig utsikt. Mycket goda drinkar, speciellt triple rhubarb 5/5. Något hög musik under middagen. Senare under kvällen bjöd ett liveband på underhållningen, vilket bidrog med en härlig feststämning.
Helt enastående restaurang. Fantastiskt god mat och supertrevlig personal. Vi går ofta tillbaka. Rekommenderas starkt.
Helt ok mat, men Wienerschnitzel panerar man inte i panko och den ska inte fritteras, vilket tyvärr förstörde helhetsintrycket. Dessutom så var portvinssåsen ett tveksamt bra val till. Trevlig personal och bra drinkar.
Testade bara dryck och dessert, men det var mycket gott, priserna liiiite i överkant. Personalen var supertrevlig och miljöerna är också väldigt trevliga! Återkommer med recension när jag testat maten också!
Comment on this business

Directions to Brasserie Stadsparken with public transportation


Källgatan 70 meters
1
14
3
4
Fiskartorget 80 meters
111A
114A
Västerås Centrum Stora Gatan 90 meters
1
14
2
21
3
4
5
6
Smedjegatan 180 meters
2
21
5
6
Västgötegatan 190 meters
32
511
514
515

to add Brasserie Stadsparken map to your website;