facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for BroKrogen

BroKrogen

About

Kvarterskrog med à la carte, dagens lunch, pasta, sallad, pizza och kebab. Fullständiga rättigheter och avhämtning.



"Familjerestaurang med barnhörna! Vi serverar a la carte, dagens lunch, pasta, sallad, pizza och kebab. Vi har avhämtning och fullständiga rättigheter! Under sommaren mysig uteservering."
Address: Medborgargatan 29, 85630 Sundsvall
Phone: 060122223
City: Sundsvall
Zip Code: 85630


Opening Hours

Monday: 11:00 - 21:00
Tuesday: 11:00 - 21:00
Wednesday: 11:00 - 21:00
Thursday: 11:00 - 21:00
Friday: 11:00 - 22:00
Saturday: 12:00 - 22:00
Sunday: 12:00 - 21:00


related searches: Brokrogen restaurant, Brokrogen menu
Similar places near
Pizza Hut Pizza Hut 391 meter Kan ta ett tag innan man får hjälp. Har nu vart där ett antal gånger och samma tenden...
Stekhuset Hörnan Stekhuset Hörnan 2 km Ingen av oss hade ätit här tidigare, men det var en helt klart angenäm upplevelse. Pe...
Indian Palace - Restaurang & Bar Sundsvall Indian Palace - Restaurang & Bar Sundsvall 2 km Grym mat! Bästa indiska maten i Sundsvall!
Aveny - Krogarna i krogen Aveny - Krogarna i krogen 2 km En lite stressad biosupe, det betyder några utvalda rätter. Maten var bra, en ceasars...
Restaurang Brandstation Bar & Matsal Restaurang Brandstation Bar & Matsal 2 km Helt fantastiskt god mat. Rekommenderas starkt. Länge sen vi åt så god mat.
Restaurang Skönsmon Restaurang Skönsmon 2 km Mat: ok Dryck: Endast smaksatt vatten Pris: Billigt 109;- LunchMat: 3/5
IKEA Restaurangen IKEA Restaurangen 5 km God mat och numera sitter man en person per bord och njuter av mat och sällskap på av...
Reviews
Kall hamburgare som är mer seg än segast. Kalla strips +++++till killen som tog betalt. Står fel i menyn.sen så är det ju bra om ni STÄDAR efter fester mm. Vi kom dit 12,05, skitiga golv, mat på golv, tallrikar och glas överallt. Kn ha lite överseende då det var nyår igår. Men städa innan öppning. Sen så kan den äldre damen sluta vara där, bara så sjukt otrevlig.
Fantastisk god planka med oxfilé och en planka med entrecote. Maten var lite för lite sval när den kom ,så jag micrade den lite grann. Ett tips är att servera såsen bredvid,den försvann lite in i moset,men maten uppvägde ,för den var fantastisk god. Den som levererade maten var mycket trevlig och höll tiden perfekt.
Hur bra som helst! Trevlig kökschef och otroligt smakrik mat. Planksteken och gino var smaskens! Kommer definitivt tillbaka under nästa Sundsvalls-vistelse Vegetariska alternativ: Massa vegetariska alternativ samt om man ber personalen har de även veganska alternativ att erbjuda. Barnvänlighet: Massa barnstolar och ett barnrum. Stort plus för barnmeny Parkering: Massa parkeringsplatser Tillgänglighet för rullstol: Absolut Specialkost: Massa vegetariska alternativ samt om man ber personalen har de även veganska alternativ att erbjuda.
Äntligen har rätt ägare kommit tillbaka, underbar mat och service samt fräscha lokaler. Vi återkommer!!Mat: 5/5
Något förvirrad servering...Men vi var jättenöjda med maten! Stor men omysig lokal. Ägaren var trevlig.Mat: 5/5
Killen som serverade såg less ut,var smutsig. Frågade inte ett om vi ville dricka till maten. Pizza var rå i mitten och parmesan på kebab??hmm inte min smak direkt.Mat: 1/5
Kan vara det absolut sämsta ställe jag har ätit på.... Men en sak var de iaf bra på och det var att ta bra betalt för usel service och usel mat
Kallt och väldigt varmt mat. Lång väntan trots förbeställning.Mat: 3/5
Helt jävla värdelös service. Servitörerna umgås men vänner och håller på med mobilerna istället för att uppmärksamma oss väntande kunder obs. Vi var tre sällskap på totalt 15 personer. Dessutom dyr mat som inte lever upp till förväntningarna, köttfärssås till barn som smakar vidrigt, högrevburgare köpt för 10 kr på lidl eller undergjorda pommes. Mums liksom. Rekommenderas ej och kommer ej tillbaka.
Då vi varit där så har,serverings personalen knappt förstått vad man vill beställa,då dom ej kunnat svenska så bra.Dessutom så går dom barfota i tofflorna,vilket ej är tillåtet då man jobbar på restaurang.Varit slöa med ta beställning,man har fått gå säga till: Vi vill beställa nu.Sen då man beställt mat så fattas,det mat till alla.Så man får sitta vänta på att dom ska,tillaga den.Sen så går dom och lyssnar på musik med hörlurar i öronen. Så nej,denna restaurang är inget jag kommer rekommendera!
Comment on this business

Directions to BroKrogen with public transportation


Sundsvall Trafikgatan 80 meters
120
201
4
5
611
Sundsvall Högalidsgatan 140 meters
85
Sundsvall Skönsberg centrum 170 meters
1
85
Sundsvall Höjdgatan 170 meters
85
Sundsvall Gillebergsgatan 180 meters
1

to add BroKrogen map to your website;