facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bromma Deli AB. Catering

Bromma Deli AB. Catering

About

Catering



"Catering i Stockholm"
Address:
Phone: 0734071525
City: Bromma


Opening Hours

Monday: 08:00 - 21:00
Tuesday: 08:00 - 21:00
Wednesday: 08:00 - 21:00
Thursday: 08:00 - 21:00
Friday: 08:00 - 21:00
Saturday: 08:00 - 21:00
Sunday: 08:00 - 21:00


related searches: Bromma catering, Bromma deli catering
Similar places near
Kalaset Catering Kalaset Catering 4 km Otroligt överraskande positiv upplevelse! Så vällagat, gott, hemtrevligt och underbar...
Amore Fest och Restaurang Amore Fest och Restaurang 4 km Riktigt bra lokal
Yacht Concept Sweden Yacht Concept Sweden 26 km Independent yacht brooker, Mega Yachts! ICE YACHTS; Nautor SWAN, Baltic Yachts, South...
Reviews
Vi tackar för en smaklig buffé som vi åt den 3 december! Vi träffade rätt med "säkra kortet" Våra gäster blev mycket nöjda och det gjorde vår fest extra trevligt! Tack! Ylva och Ulrich Dorwarth
Återkommande kund sedan många år, fantastiska smörgåstårtor och bufféer. Använt Bromma Deli till både mindre och större tillställningar. Proffsiga, alltid i tid och som sagt otroligt god mat och vackra uppläggningar. Rekommenderas varmt!
Beställde mat via Bromma Deli till vårt bröllop i somras. Väldigt trevligt bemötande och flexibla. Super god mat, så kan inte annat än rekommendera detta företag.
God, enkel och okomplicerad mat som passar små som stora sällskap. Upplagt snyggt på fina fat och väldigt smidig och flexibel leverans.
Trevligt bemötande vid bokning av cateringen. Väl tilltaget med mat av buffén. Supergod mat. Vi hade några specialrätter som behandlades väldigt väl. Rekommenderas starkt!
Vi anlitade Bromma Deli för en privat fest vi hade förra helgen. De var fantastiskt proffsiga, prisvärda, flexibla och tillmötesgående i alla aspekter. Mycket god mat! Stående ovationer från samtliga gäster. Kommer definitivt att använda mig av er igen!
Fantastiskt god planka, som gästerna kunde komma och gå och ta för sig mer än en gång av , alltså rikligt tilltaget! Om jag väljer denna rätt en annan gång, vill jag be om mera lax, för den var det strykande åtgång på ,- kanske trend nu med mera fisk...för rostbiffen och skinkan blev det över av. Potatissalladen gillade gästerna särskilt mycket. Men såsen till det hela gick nästan inte alls åt. Det räckte med den sås som redan var i potatissalladen tyckte vi . Mitt gäng ville inte ha oliverna, de var väldigt måånga och alldeles föör salta i min smak. Trevligt bemötande och maten kom exakt på tid.
Comment on this business

Directions to Bromma Deli AB. Catering with public transportation


Blackeberg 50 meters
Blackebergsplan 50 meters
909
Blackeberg 60 meters
17
18
19
Blackeberg T-bana 60 meters
Wergelandsgatan 80 meters

to add Bromma Deli AB. Catering map to your website;