facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Yacht Concept Sweden

Yacht Concept Sweden

About

Independent yacht brooker, Mega Yachts! ICE YACHTS; Nautor SWAN, Baltic Yachts, Southern Wind, Witters, Huisman, Oyster, etc., etc..

Story

Yacht Concept Sweden utvecklar och förändrar sin verksamhet. Vi har hitintills fokuserat på bara ett varumärke, Nautor SWAN. Vi har nu, då den marina marknaden förändrats, beslutat att förändra verksamheten till att fungera som en “Independent broker”. Vi vill fungera som en länk mellan Dig/Er som köpare och de stora tillverkare som finns. Samt vårt nya varumärke, det italienska ICE YACHTS!

Vi är av uppfattningen att det vid stora projekt kan finnas ett behov av både marin erfarenhet men även ett bollplank. Ett bollplank utan kopplingar till något specifikt varv eller tillverkare. Att ha en samtalspartner som står på köparens sida. Då var och en av de stora tillverkarna tillverkar utifrån olika konceptuellt tänkande. Vi kommer att tillsammans med Dig/Er penetrera olika varumärken som exempelvis Baltic Yachts, Wally, Southern Wind, Oyster Yachts och även Nautor SWAN Vi kommer även att tillsammans med Dig undersöka andra alternativ som Witters, Huisman, Perini samt även andra beroende på de specifika önskemål just Du kan ha på Din båt.

Vi har närmare 30 års erfarenhet ifrån den marina industrin i Sverige. Allt från agent verksamhet, Nautor SWAN; Butiksledet, Watski; Tillverkning, motorbåten Striker samt försäljning av varumärken som B&G, Harken och Suunto.

Vi erbjuder nu utan kostnad för Dig/Er vår ”expertise”. Då vi kommer att debitera den tillverkare som vi, Du/Ni och Yacht Concept kommer fram till, tillverkar den för Dig/Er mest optimala båten.

Med båthälsningar

Address: 16737 Bromma, Stockholm, Sweden
Phone: +46706323012
City: Bromma
Zip Code: 16737



related searches: Yacht concept sweden reviews, Luxury yacht concept sweden
Similar places near
Kalaset Catering Kalaset Catering 22 km Otroligt överraskande positiv upplevelse! Så vällagat, gott, hemtrevligt och underbar...
Bromma Deli AB. Catering Bromma Deli AB. Catering 26 km Vi tackar för en smaklig buffé som vi åt den 3 december! Vi träffade rätt med "s...
Comment on this business

to add Yacht Concept Sweden map to your website;