facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for BSH Home Appliances

BSH Home Appliances
Address: Landsvägen 32 , Solna 171 54, AB, SE
Phone: +46 8 734 12 00
City: Solna
Zip Code: 171 54



related searches: BSH Home appliances customer service, Bsh products, BSH Home Appliances ltd contact Number, BSH Hausgeräte subsidiaries, BSH Home Appliances Group revenue, Bsh uk, Bsh company, BSH Home Appliances Glassdoor
Similar places near
Míele Míele 2 km Bottennapp Som många intyggat tidigare. Kvaliteten finns inte kvar på deras produkter...
Reviews
Sämsta kundupplevelsen i mitt liv. Efter att ha bokat besök av servicetekniker för min torktumlare som är strax över två år som nu gått sönder så dök ingen upp. Detta trots att jag var hemma mellan "7-17". När jag då pratade med Sveriges tröttaste kundservicemedarbetare som tyckte att det var helt OK att ingen hört av sig till mig eller bokat om besöket så kom vi överens om att boka ett nytt besök i slutet av veckan 4 dagar senare. Den serviceteknikern skulle komma mellan 7-10. När jag idag fick ett SMS om att mitt ärende var avslutat strax efter 10 när ingen dykt upp igen så var jag tyvärr tvungen att ringa kundservice. Då inser jag att Bosch inte bara har anställt Sveriges tröttaste kundservicemedarbetare utan de har även lyckats få tag den näst tröttaste också. Han påstår att teknikern har ringt trots att jag inte har några missade samtal. Ber honom läsa upp numret, vilket är korrekt. Jag förklarar att jag suttit hemma två dagar i väntan på att någon ska komma förbi och jag önskar få hjälp. Hans förslag är då att boka om besöket längre fram. Jag förklarar då att det inte finns något som säger att mitt ärende kommer lösas då eftersom det inte lösts ännu. "Sluta raljera" var responsen på det. Känns synd att behöva slänga en produkt som jag ville reparera bara på grund av att tillverkaren inte vill reparera produkten. Hoppas verkligen ni tar tag i er kundservice, hade jag blivit bemött med lite engagemang och hjälpsamhet så hade jag varit villig att vänta ytterligare en vecka.
Totalt värdelös kundtjänst. Fått betala för en ny reservdel trots att BSH / Siemens som skickat fel. Åtskilliga långa samtal och mejl till kundtjänst men inget händer.
Lämnar in en trådlös dammsugare som lägger av efter 30 sekunders användning och måste laddas. Får tillbaka dammsugaren där serviceavdelningen säger att det provat och den fungerar. Testar igen och lägger fortfarande av efter 30 sekunder. Undrat hur det felsöker? Orkar inte dra det vidare, Dammsugare åker till återvinningen. Kommer köpa något annat märke nästa gång. Extremt dålig service
Bokade en diskmaskinsreparation. Uppgav felkoden vid bokningen. Teknikern som verkade ha bråttom kom och tittade på maskinen, "den är gammal reparation lönar sig inte". Han fick sen fram felkoden från maskinen samma som jag hade matad in vid bokningen av servicebesöket men som ingen verkade ha tittat på. Han går till bilen, reservdelen fanns naturligtvis inte i bilen. Enligt BSH-hemsidan är reservdelstillgänglighet för närvarande opåverkad av situationen. Logiskt, ingen hade ju tittat på felbeskrivningen innan. Total inkompetens vid förberedelsen av servicebesöket. Han försökte boka ny tid till nästa vecka, gick inte skulle ringa in då skulle det gå snabbare och till nästa vecka. Ringde in första budet var om 4 veckor, stod på mig då blev det två veckor utan diskmaskin. Rekommendation till dig som bokar servicebesök hos BSH, boka direkt två eller låt bli och köp en ny maskin från någon annan. Generellt ovänligt bemötande från servicemedarbetaren och från kundtjänsten. Nästa maskin blir en Miele.
Fullständigt värdelös kundfokus. Ska man ha ha en servicetekniker så kostar det nästan hälften en vad en ny tvättmaskin kostar och man får vänta i flera veckor. Köp inte några produkter Bosch? som anlitar detta företag som service. Försöker man komma in kontakt med dom så hamnar man i ett call center i Estland som inta kan svara på något.
Det absolut mest oseriösa företag jag någonsin stött på. Bokar tid för service den 20:e augusti reservdel tar cirka en månad. Sedan ringer teknikern 30 minuter innan besök och säger att han måste avboka för att reservdelen saknas. Har alltså stannat hemma helt i onödan. Det ska iallafall ombokas omgående. Det ombokas FEL så när jag får kallelsen efter en vecka står det att nästa besök är om två månader. När jag försöker kontakta dom via telefon har dom tekniska fel och kan inte framkopplas på två dagar. Dom ursäktar sig och bokar om till den 22:a september. Den 21:a september skickas det ut ett sms som beklagade att dom saknar delen och att dom bokar om till den 1:a oktober. Alltså jag är rasande vid det här skedet. Jag ska betala 2700kr för en "service". Det slutar inte där. Om ni kan föreställa er skickas det ut ett sms den 30:e september som säger att dom tyvärr måste boka om till den 12:e oktober. När jag sedan ringer och är så oerhört less på det här och undrar vad det är som händer får jag absolut inga svar utan bemöts av en totalt ointressant person i växeln. Absolut sämsta företaget jag någonsin stött på. Får parkeringsbolag att framstå som samariter. Undvik. Jag ska nu försöka boka om till ett annat servicebolag och kontakta Siemens själv. Uppdatering: den 12 oktober när jag skulle haft min service bokad fick jag ytterligare ett sms som meddelade att jag bokas om för en ny tid i december. Jag ringde omedelbart upp deras växel och bad att få prata med någon som har inblick eller representerar Siemens. Hon nekade och sa att någon sådan person inte finns. Jag var inte upprörd men trött. Jag försökte förklara att jag inte tänker hörs av mig via mail igen för detta dragit ut på tiden för mycket. Hon la på luren i örat på mig. Jag ringde upp, nu riktigt upprörd. Nu får det räcka. Jag fick en ny person på deras kundtjänst och han förklarade att en chef skulle ringa upp mig. Inte detta heller har hänt. Jag är oerhört besviken på Siemens och detta är ändå deras syn på att se på sina kunder. Jag har ett kylskåp som fryser allting och låter som en ångmaskin. Hade jag kunnat ge minus hade jag gjort det. Siemens förtjänar absolut inte dina pengar eller ditt förtroende. Mvh Daniel
Servicetid för certifierad tekniker i Stor-Stochkolmsområdet är 3-4 veckor. Detta gäller även för kritiska fel såsom driftfelkylskåp som inte kyler m.m. Tyvärr kräver försäkringsbolag att en tekniker från Bosch/Siemens skriver felrapporten och således kräves det att du avvaktar deras service. Service från 3e partvalfri certifierad kyltekniker t.ex. har ungefär 2-4 dagars servicetid i samma område.
Var lite orolig efter att ha läst alla recensioner, men en trevlig tekniker dök upp på överenskommen tid tredje dagen efter bokning, hade reservdelar med sig och fixade en trasig ugn tre dagar före julafton.
Vilket skämt. Har aldrig varit med om maken till usel service. Tekniken dök inte upp och det gick inte att kontakta honom. Blev erbjuden en ny tid om 4 dagar istället. Men då finns det ingen maskin att reparera. Jag har redan köpt en ny Miele. Det blir aldrig mer Bosch i vårt hem.
Riktigt skämt till företag som försöker lura på en att betala trots garanti. Var tvungen att ta det vidare till ARN, varpå BSH plötsligt gick med på att makulera fakturan utan att ARN ens hade tagit ett beslut i frågan. Min uppriktiga bild av företaget är att dom försöker ta betalt för garantiärenden då dom tänker att majoriteten ändå kommer att betala och inte orkar ta det vidare till ARN. Det är i alla fall så mitt ärende upplevdes. Så stå på er om ni vet att ni har en garanti.
Comment on this business

to add BSH Home Appliances map to your website;