facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Míele

"Miele Experience Center Solna är ett showroom där du kan upptäcka Mieles värld, helt i din egen takt. Här finner du ett representativt urval av våra produkter, från kaffemaskiner, mangel och tvättmaskiner till ugnar och kylskåp. I Miele Experience Center kan du också delta i våra populära matlagningskvällar samt handla tillbehör och förbrukningsvaror till dina Miele-produkter."
Address: Industrivägen 20 , Solna 171 48, AB, SE
Phone: +46 8 562 29 00
City: Solna
Zip Code: 171 48


Opening Hours

Monday: 08:00-18:00
Tuesday: 08:00-18:00
Wednesday: 08:00-18:00
Thursday: 08:00-18:00
Friday: 08:00-16:30


related searches: miele kitchen, miele usa appliances, miele germany, miele vacuum, miele uk, miele pronunciation, miele service, miele canada
Similar places near
BSH Home Appliances BSH Home Appliances 2 km Sämsta kundupplevelsen i mitt liv. Efter att ha bokat besök av servicetekniker för m...
Reviews
Bottennapp Som många intyggat tidigare. Kvaliteten finns inte kvar på deras produkter. Mina föräldrar köpte sina första miele produkter för mer än 45 år sedan. Jag har sätt hur Kvaliteten har sjunkit hela tiden. Nu är även supporten värdelös. Ringa ditt är som att ringa till migrationsverket. Kommer aldrig fram. Åker man till till kontoret så sitter 3 personer i receptionen och inte gör något. Eller så saknas personen som kan något. De lovar återkomma, men gör aldrig det. Värdelöst bolag nu för tiden. Synd att de inte kunde hålla Kvaliteten och servicen. Prova själv och ringa till kontoret och hitta en tjej som heter Sofia på för beställningen. Du hamnar i..... åkte dit för 5 e gången, nu hittar de inte hällen. De vill att mailar och inte ringer. Vilket är pålitligt enligt dem själva. De hittade mina mail, men tycker att det är tråkigt att ingen löst frågan ännu. Vilket är ju ett bra slutsats. Har beslutat att sakta gå över till andra märken. Miele fungerar bara inte längre.
Otroligt dålig kundservice. Vår 4 år gamla ångugn/micro smälte uppe i taket och droppade ner på golvet i micron. Tekniker kunde först komma efter två månader och konstaterade då att de inte kunde laga, och aldrig sett något liknande fel. Fick ej ut något på garanti, utan fick betala för en helt ny, beställningstid 4 månader. När denna sedan kommer och installeras är denna trasig. Ny beställning med väntetid på 4 månader. Rekommenderar verkligen att köpa andra produkter. Varit mycket otrevliga i kundservice när vi ringt och försökt få hjälp med detta ärende flertalet gånger.
Undvik produkter från Miele, de har en usel kundservice när produkterna går sönder. Trots att man erkänt att felet inte kan ha orsakats av kund vill man inte ta det som reklamation, ingen premium upplevelse i hur man hanterar kunder utan försöker skicka vidare från den ena till andra hemsidan där formulär ska fyllas i. Trevlig service tekniker på fältet som dock fick noll support från system med bokningar, reservdelar etc.
Undvik Mieles hushållsmaskiner, för när de går sönder finns ingen service att tala om. Sämsta service om du behöver få hjälp med din trasiga diskmaskin. Min dyra Miele diskmaskin har gått sönder efter bara 4 år och förmodligen med ettt dyrt och allvarligt fel. Kan bara ringa ett nummer till Miele och fick tid först om 3 veckor. Tre veckors väntetid har gått, fick sms om tiden kvällen innan, teknikern sjuk samma dag och nytt sms med ny tid om ytterligare 14 dagar. Väntetid totalt 6 veckor. Ingen personal att prata med, flera veckors väntetid på service, inget kostnadsförslag dvs ingen service överhuvudtaget så köp INTE Miele. Men på torsdag kommer jag att få hjälp av annat företag som erbjöd service efter 2 dagar.
Går det att få en dyrare produkt till sämre kvalitet? Problemet är att produkterna går sönder och då vill man inte vänta 3 månader att få dem lagade. 1 månads väntetid för besök. Sedan besök, felkonstaterande men inga reservdelar. Därefter nytt besök men då finns inga reservdelar heller. Nytt besök inbokat. Känns rätt uselt
Står du i begrepp att bygga nytt hus? Då är ett besök här ett måste om du vill ha högsta kvalite på dina vitvaror för kök och tvätt! Boka tid för ett besök med en komplett presentation av Mieles fantastiska produkter! Mycket kunnig och trevlig personal!
De kom inte under bokad dag. Sen behövde jag vänta 2 veckor till på nästa försök. Kommer då ha varit utan fungerande tvättmaskin i 4 veckor. Hoppas att de kommer nästa gång!
Vilken succé. Att få tillgång till egen kock, Stefan och tillsammans i kundcenter köket finslipa kunskaperna hur man hanterar Miele utrustningen. Dessutom blev maten otroligt god.
Lämnade in min kaffemaskin då den inte ville fungera ordentligt. Service personalen gjorde felsökning och provbryggning med gott resultat. Ver inte vad felet var. Men maskinen fungerar alldeles utmärkt, som tack kan jag ge högsta betyg för en utmärkt service. Mvh Håkan Persson
Helt underbar service. Kvalité rakt igenom i både personligt bemötande samt i Mieles produkter. Tack för otroligt fin o snabb support. Ni är bäst
Comment on this business

to add Míele map to your website;