facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bullarebygdens familjecamping

Bullarebygdens familjecamping

About

Den familjevänliga campingen som är öppet året om

Story

Hotell/logi

Address: Vassbotten, Bullaren, 45750 Tanumshede, Sweden
Phone: +46 525 52003
City: Tanumshede
Zip Code: 45750



related searches: Bullarebygdens familjecamping reviews, Fjällbacka Camping, Ragnerud vandringsdestination, Daftö Resort Strömstad, Wiggersviks camping ab
Similar places near
Rum och stuga Klein Battum Rum och stuga Klein Battum 20 km Trevligt vandrarhem med god frukost!
Dannemark Dannemark 43 km
Reviews
Vi var här framåt höstkanten under lågsäsong med målen lugn, naturnära och vandringsvänligt. Vi blev inte besvikna! Allt är inte helt tiptop så den riktigt kräsne camparen kanske blir besviken. Men söker du det lite mer enkla, naturnära och ändå helt okej faciliteter så har du hittat rätt! Charmig campingtomt med utsikt över vatten och björk som susade över tälttaket, nära till toalett och en mysig bastu man själv fick elda i perfekt belägen för att ta sig ett dopp i sjön när värmen blev för intensiv. Vi är helnöjda och kommer att komma tillbaka!
Bullarens Camping är en underbar liten campingplats vid gränsen till Norge, som har en fantastiskt avkopplande atmosfär och massor av möjligheter för både avkoppling och äventyr. Här finns allt man kan önska sig för en perfekt campingupplevelse. För det första är läget fantastiskt. Campingplatsen ligger nära både Strömstad och Smögen, så det finns massor av spännande saker att göra och se i området. Man kan till exempel ta en båttur ut till de vackra skärgårdarna, eller bara promenera runt i de pittoreska små städerna och njuta av atmosfären. Men det finns också massor att göra på själva campingplatsen. Bullarens Camping har en fin liten strand där man kan sola och bada, och det finns även möjligheter för fiske och andra vattensporter. För de som gillar vandring och cykling finns det också många fina stigar och leder i området att utforska. Campingplatsen är också väldigt välskött och har allt man behöver för en bekväm vistelse. Det finns duschar och toaletter, en tvättstuga, en liten butik och en restaurang som serverar god mat till rimliga priser. Men det bästa med Bullarens Camping är ändå den vänliga och hjälpsamma personalen. De är alltid redo att hjälpa till och ge tips om saker att göra och se i området, och gör verkligen allt för att göra ens vistelse så bekväm och trevlig som möjligt. Sammanfattningsvis kan jag verkligen rekommendera Bullarens Camping till alla som söker en avkopplande och spännande campingupplevelse vid gränsen till Norge. Det är en liten pärla av en campingplats, med otroliga möjligheter och en fantastisk personal som verkligen gör allt för att man ska känna sig välkommen och hemma.
Vi hoppas att de blir bra när vi har fått komma på plats. Ser trevligt ut o ä go o trevlig personal.
Helt ok camping med standard eller knappt standard på den service som erbjuds. Toa helt ok men poletter/3.5 min för dusch drar ner betyget. Mycket trevlig och serviceminded campingvärd!
Fin liten camping nära bullaresjön, litet minus för ingen belysning till toaletter nattetid , restaurang med rättigheter.
Trevlig och lugnt beläget vid vacker sjö, har varit där förr och kommer gärna igen.
Härlig camping nära badsjö och vandringsleder. Trevlig och hjälpsam personal. Missa inte Älgafallet när ni är här. En promenad på 2-3 km, ligger vi riksgränsen till Norge. Ett besök på Jack's Place är också ett måste, bra mat och många sorter med öl.
Härlig familjecamping! Tyst och lugnt, duschar och toaletter helt ok. Diskrummet har endast varmvatten i en kran, minus. Affären har det mesta och det är inte långt till Ica heller. Badet var underbart!
Stor skillnad sedan de nya ägarna tog över. Finns restaurang och liten butik vid receptionen. Lekplats med hoppborg för barn. Djurvänlig. Promenadavstånd till norska gränsen och vattenfall. Både stugor och campingplatser. Ekor med motor finns till uthyrning även trampbåtar
Det är ju i gen lyxcamping, men den har en själ som jag sällan skådat någon annan stans. Det är en liten privatägd familjecamping med väldigt lyhörda ägare
Comment on this business

to add Bullarebygdens familjecamping map to your website;