facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Buntas Thaimat

Address: Enöglavägen 20A, 745 32 Enköping
Phone: (0171) 44 24 25
City: Enköping
Zip Code: 745 32


Similar places near
Saby Jai Saby Jai 29 meter Helt klart bästa sushi i hela Enköping trevliga personal. God mat och mycket kärlek ...
Saby Jai Thai & Sushi Enköping Saby Jai Thai & Sushi Enköping 29 meter Den bästa thaimaten jag ätit på flera år. Det här är INTE snabbmats-thai likt spicy h...
Amazing Thai Amazing Thai 940 meter Bättre kvällstid än lunch, men också dyrare
HotWook HotWook 942 meter Rediga portioner och supergott!
Restaurang Vita Elefanten Restaurang Vita Elefanten 1 km Allt är fantastiskt gott, fräscht och med toppkvalite. Jag är oerhört förtjust i asia...
Reviews
Riktigt god mat ! Köpte en lunchbuffé idag och jag gick visserligen mest loss på Sushi-delen av buffén men jag blev verkligen inte besviken. Mycket olika ordentliga bitar att välja mellan. Det enda minus jag kan säga om stället är att det var något trångt när man köade för att plocka mat. Kommer komma och äta här flera gånger utan tvekan.
Jag och min fru var på denna restaurang och åt middag. Personalen hade mycket att göra denna kväll då det tog lite mer än 1 tmme innan maten kom till bordet. Vid servering ko. Det lite mat åt gången och inte som det skall vara allt på en gång det var ett minus eftersom maten hann kallna innan all mat kom. För övrigt tyckte jag att personalen var trevliga samt att det såg rent och snyggt ut i restaurangen. Vi beställde 6 st rätter och 1 va dom var riktigt dålig segt kött nää inget att föreslå till andra wokad biff nr.15 Dom andra var goda och smakrika. Dryck: vi drack Sinhga och tog ett glas av husets röda. Vinet var ingen höjdare häller. Men helt klart värt att besöka för en enklare middag med familjen.
Äkta thaimat, inte kineser som äger bara med en thaimats skylt på fönstret.. Ägaren är supertrevlig men ganska dyrt tyvärr!
Helt klart bästa sushi i hela Enköping trevliga personal. God mat och mycket kärlek
Tyvärr fel priser i menyerna, god mat och solig uteplatsMat: 5/5
Trevlig personal, otroligt god och stark matberor på vad du väljer. Favoritmarkerad och kommer nog blir avfarten varje vecka.
Helt okej lunch, saknade vad det var för rätter på buffébordet och va de innehöll, Maten var helt okej, en del var jätte gott och annat var inte helt i min smak. Kommer garanterat att komma igen.
Från att vi steg in fick vi ett varmt välkomnande! Ett mysigt ställe utanför Centrum. Vi åt varsin Pad Thai och hemgjorda vegetariska vårrullar. När vi är i Enköping igen så kommer vi tillbaka!
En gömd pärla i Enköping. Maten och servicen är exceptionell.Mat: 5/5
Den bästa thaimaten jag ätit på flera år. Det här är INTE snabbmats-thai likt spicy hot eller yumyum. Här kommer de riktiga smakerna fram och med en lagom hetta som bara ligger och ljummar i bakgrunden. Rekommenderas varmt, grattis Enköping!
Comment on this business

to add Buntas Thaimat map to your website;