facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Saby Jai Thai & Sushi Enköping

About

Vi serverar thailändska klassiker med noga utvalda råvaror. Du bestämmer hur starkt det ska vara och naturligtvis finns vegetariska rätter. Vår sushi är också väldigt populär.

Lunch på vardagar. Avhämtning. Möjlighet till catering.

Address: Enöglavägen 20A, 74532 Enköping
Phone: +46171442425
City: Enköping
Zip Code: 74532


Opening Hours

Monday: 11:00 - 20:00
Tuesday: 11:00 - 20:00
Wednesday: 11:00 - 20:00
Thursday: 11:00 - 20:00
Friday: 11:00 - 21:00
Saturday: 12:00 - 21:00
Sunday: 12:00 - 21:00


related searches: Asiatisk mat Enköping, Kinamat Enköping, Sushi Enköping torggatan, Restaurang Enköping, China Town Enköping meny
Similar places near
Saby Jai Saby Jai 0 meter Helt klart bästa sushi i hela Enköping trevliga personal. God mat och mycket kärlek ...
Buntas Thaimat Buntas Thaimat 29 meter Riktigt god mat ! Köpte en lunchbuffé idag och jag gick visserligen mest loss på Sush...
K 14 kungsgatan Enköping K 14 kungsgatan Enköping 904 meter Välkommen ..
Amazing Thai Amazing Thai 911 meter Bättre kvällstid än lunch, men också dyrare
HotWook HotWook 914 meter Rediga portioner och supergott!
Lilla Japan Sushi Lilla Japan Sushi 962 meter Dålig service. Fick vänta 35 min på maten trots att det endast fanns en gäst före oss...
Restaurang Vita Elefanten Restaurang Vita Elefanten 1 km Allt är fantastiskt gott, fräscht och med toppkvalite. Jag är oerhört förtjust i asia...
Bresse Krog Bresse Krog 6 km Okej mat, även om köket hade lite problem med att leverera det som beställts.
Reviews
Den bästa thaimaten jag ätit på flera år. Det här är INTE snabbmats-thai likt spicy hot eller yumyum. Här kommer de riktiga smakerna fram och med en lagom hetta som bara ligger och ljummar i bakgrunden. Rekommenderas varmt, grattis Enköping!
Helt okej lunch, saknade vad det var för rätter på buffébordet och va de innehöll, Maten var helt okej, en del var jätte gott och annat var inte helt i min smak. Kommer garanterat att komma igen.
Sjukt god friterad maki sushi. Helt galet god. Plus att priset va mkt bra. Synd att jag inte bor i Enköping.. annars hade jag blivit stammis här.
Jättegod mat, super trevlig personal och ett riktigt schysst pris!!! Kommer absolut tillbaka fler gånger! Rekomenderar verkligen!
Jag och min fru var på denna restaurang och åt middag. Personalen hade mycket att göra denna kväll då det tog lite mer än 1 tmme innan maten kom till bordet. Vid servering ko. Det lite mat åt gången och inte som det skall vara allt på en gång det var ett minus eftersom maten hann kallna innan all mat kom. För övrigt tyckte jag att personalen var trevliga samt att det såg rent och snyggt ut i restaurangen. Vi beställde 6 st rätter och 1 va dom var riktigt dålig segt kött nää inget att föreslå till andra wokad biff nr.15 Dom andra var goda och smakrika. Dryck: vi drack Sinhga och tog ett glas av husets röda. Vinet var ingen höjdare häller. Men helt klart värt att besöka för en enklare middag med familjen.
Trevlig personal, otroligt god och stark matberor på vad du väljer. Favoritmarkerad och kommer nog blir avfarten varje vecka.
Väldigt härlig och serviceinriktad personal, snabb service och mycket god mat! Fin liten uteservering i ett lugnt område. Rekommenderas!
Helt klart bästa sushi i hela Enköping trevliga personal. God mat och mycket kärlek
Från att vi steg in fick vi ett varmt välkomnande! Ett mysigt ställe utanför Centrum. Vi åt varsin Pad Thai och hemgjorda vegetariska vårrullar. När vi är i Enköping igen så kommer vi tillbaka!
För priset en väldigt bra buffé med trevlig personal, varmt rekommenderadMat: 5/5
Comment on this business

to add Saby Jai Thai & Sushi Enköping map to your website;